Vi har känt det ett tag, har ni? Våren har äntligen kommit till Espresso House och den har gjort det med massor av färger och nya spännande smaker. Våra regnbågsbowls, smoothieskålar och wraps ger utbudet en extra vår-feeling, något man inte vill gå miste om!

Matiga regnbågsbowls
Våra färggranna och smakrika regnbågsbowls är gjorda på unika recept med bland annat sjögrässallad, mango, avokado, quinoa och picklad rödlök – MUMS! Bowlsen finns i två varianter; soja- och misogravad lax och sötpotatisfalafel som är ett helt veganskt alternativ. Båda serveras med vår alldeles egna sriracha- och tahinidressing.

It’s a wrap!
Vi lanserar också en helt ny wrap med lax och en pepparrotskräm som också denna är gjord på vårt egna recept. Wrapen kommer i en rödbetstortilla fylld med soja- och misogravad lax, mango, avokado, ruccola, spetskål och pepparrotskräm. Perfekt lunch att ta med sig eller att ha picknickkorgen.

Smoothieskål x3
För den som vill ha det perfekta mellanmålet introducerar vi tre helt nya smoothieskålar. Alla har en smoothiebas gjord på 100% frukt och toppas med färska blåbär.

Vår smoothieskål med blåbär och avokado är vegansk gjord på en bas av bland annat avokado, spenat och mango. Vi toppar den med färska blåbär och linfrön.

Är man ute efter lite mer protein kan man välja smoothieskål med antingen keso eller vaniljkvarg. Hitta din favorit bland härliga hallon, jordgubbar, blåbär och allas superbär, acai. Varför inte lite kokos på det också?

Glöm inte att följa oss på Instagram och Facebook, där finns mer info om våra härliga produkter!