Vårt kaffe

Vi älskar kaffe!

Bara det bästa

Allt kaffe som vi serverar i våra shoppar heter Specialty Coffee. Men vad betyder det? Det korta svaret är att det är kaffe i världsklass. Längre ner kan du läsa det långa svaret.

Världsklass

Så här är det: Vi är väldigt petiga (eller passionerade som vi hellre säger) och vi skulle aldrig brygga något annat än den bästa kvaliteten. Så hur hur bra är det då? Den frågan har vi lämnat över till den oberoende organisationen Specialty Coffee Association (SCA) som har rankat kaffet på en skala från 1-100. Ju fler poäng, desto mer komplexitet i smak. För att få kallas Specialty Coffee behöver man få minst 80 poäng. Vi har alltid 80 eller mer.

Det gör oss till det största kaffevarumärket som kan erbjuda så här bra kvalitet. Det måste ju vara passion, eller hur?

Kaffe i världsklass

Hållbar produktion

Vi tar ansvar för hela kedjan av vår kaffeproduktion för att bidra till en hållbar framtid. Vi ser till att ha bra relationer med våra bönder och lägga mycket energi på att kaffet odlas under bra förhållanden. 

LÄS MER
Alternative

Seasonal Brew

Nästan allt smakar bäst när det är färskt och nyskördat. Det gäller även kaffe. Och eftersom vi skördar kaffe på olika ställen i världen hela tiden, så kan vi rosta färskt kaffe året om. Vår Seasonal Brew kommer från små och dedikerade odlare, som lägger ner sin själ, sitt hjärta och sin kunskap i att odla fantastiskt kaffe som förtjänar att nå din kopp så fort som möjligt.

Läs mer om våra kaffeodlare
Alternative