Hej, kaffeälskare!   

Upptäck nya sätt att njuta av våra produkter utanför våra shoppar!

Vi serverar kaffe i världsklass.

Det kan du också göra!

Allt vårt kaffe som vi serverar kallas för Specialty Coffee. Men vad är det egentligen? Det korta svaret är att det är kaffe i världsklass, helt enkelt.

Läs mer
Världsklass kaffe

Det tar tid –

och är värt att vänta på!

I vårt eget rosteri jobbar passionerade och kaffeälskande människor, som brinner för att göra och servera det bästa kaffet i världen. Man skulle lätt kunna kalla dem kaffekungar- och drottningar, eftersom det är en konstform att rosta kaffe och det kräver otroligt mycket kunskap och känsla.

Lär mer
Rosteri

Ta med oss hem!

I alla våra shoppar och utvalda matvarubutiker i Sverige, Danmark, Norge och Finland, erbjuder vi ett brett sortiment av hela eller malda bönor, kalla kaffedrycker, chai teer och andra teer.

Läs mer
Products at home

Njut på beställning

Noll tid? Noll problem!

Vi samarbetar med budföretag som levererar mat, så att vi kan garantera att du kan njuta av våra produkter hemma hos dig, när du vill.

Läs mer
Smak på beställning

Barista Stations

Hade du koll på att Espresso House finns på många ställen som kanske inte syns så mycket? Vi kallar dem Barista Stations – helautomatiska espressomaskiner, som gör kaffe i världsklass på en rad olika ställen, som t ex kontor, bensinstationer, bibliotek och universitet. Vänta lite… betyder det här att du skulle kunna ha din egen Barista Station på ditt jobb? JA, DET GÖR DET!

Läs mer
Barista station

Njut av våra nybryggda nyheter