Catering för alla behov    

Vi kan hjälpa dig! Frukost, lunch, fika eller möte? Beställ innan kl. 12.00 så kommer vi kunna leverera nästa dag, med allt gott som du kan önska dig.

Frukost Catering Espresso House

Vad erbjuder vi?

Frukost & Lunch
Vi har Yoghurt, Croissanter, Frukostmackor, Kaffe, Juice, Baguetter, Veggiebowls, Sallader, Smoothies, Kaffe och mycket annat gott!
Fika
Muffins, Smoothies, Kanelbullar, Chokladbollar, Kaffe, Kakor och mycket annat mumsigt!
Digital Catering
Vi skapar digitala kuponger för produkterna som du väljer från cateringmenyn. Dina gäster får sen kupongerna och en hälsning från dig!

Det är enkelt

1
Bli fakturakund
Skicka ett e-postmeddelande till catering@espressohouse.se för att ansöka om att bli fakturakund. När din ansökan har godkänts av din säljare är det lätt som en plätt att beställa!
2
Välj dina favoriter från cateringmenyn
Frukost, lunch eller fika? Vad du än väljer så lovar vi att det kommer bli riktigt gott. Om du beställer senast kl 12.00 så kan vi komma redan nästa dag!
3
Vänta på din efterlängtade leverans
Det här är kanske det svåraste av allt, att vänta. Försök att slappna av, vi kommer innan du hinner säga ordet catering.
Catering

Digital catering

Vill du hämta din beställning på lite olika ställen, lite när som helst? Eller ska du ha ett digitalt event? Välj digital catering! Vi fixar digitala kuponger för de produkter du väljer från cateringmenyn som du sen kan ge till dina gäster. De kommer då få ett meddelande med en hälsning från dig.

Ladda ner menyn
Digital catering

Presentkort

Om du vill bjuda in dina kollegor eller anställda till en mysig fika, så är presentkorten helt perfekta. De kan vara fysiska eller digitala. Vi hjälper dig att hitta en lösning som passar dig och ditt företag.

KONTAKT
Gåvokort

Businesscard

Ska du bjuda på fredagskaffe eller ett frukostmöte?

Ett enkelt sätt att beställa i våra shoppar är att bli företagskund. Då behöver du inte hålla ordning på kvitton eller ligga ute med pengar. Med ett Businesscard så kan vi istället samla alla era inköp på en månadsfaktura. Med kortet kan du också beställa direkt, utan förbeställning i våra shoppar.

Buns

Specialkost eller allergier?

Det är lugnt. Vi har något för alla smaker, behov och allergier.

LÄS MER
Specialkost och allergier

Kontakta vårt Catering Team!

Anette Hellqvist – Catering Sales Manager 070-294 93 50 anette.hellqvist@espressohouse.se Johanna Tångne – Catering Sales Representative 076-495 54 52 johanna.tangne@espressohouse.se Vi ser fram emot att hjälpa dig och ditt företag med catering och presentkort!