Espresso House App

Allmänna villkor   

för vårt lojalitetsprogram
MY ESPRESSO HOUSE

Innehållsförteckning

1. Inledning
2. Tjänsten
3. Förbeställning
4. Abonnemang
5. Priser
6. Betalning: laddning av ditt Coffee Card och betalning via ditt konto- och kreditkort eller medlemskap
7. Bekräftelse på genomfört köp
8. Ångerrätt och återbetalning
9. Avsluta ditt medlemskap eller ditt abonnemang
10. Reklamation
11. Din personliga information
12. Ändring av Villkoren
13. Tekniska problem, avvikelser i våra erbjudanden och extraordinära omständigheter
14. Immaterialrätt
15. Systemkrav
16. Länkar
17. Bedrägeri
18. Överlåtelse
19. Tillämplig lag, tvister och klagomålshantering
20. Kontakta oss

1. Inledning

1.1 Dessa allmänna villkor (”Villkor”) gäller när vi, EH Group AB, org.nr. 556903-5578, (”Espresso House”), tillhandahåller erbjudanden (inkl. möjligheten att teckna abonnemang), rabatter och gåvor till våra medlemmar som del av vårt lojalitetsprogram My Espresso House via Espresso House-appen (”Tjänsten”).

1.2 Med benämningarna ”vi, våra, vårt och oss” nedan avses Espresso House.

1.3 För att ansluta dig till Tjänsten,inkl. våra abonnemang, måste du vara 18 år gammal. Om du är under 18 år måste du ha förälders eller vårdnadshavares godkännande. Juridiska personer kan inte bli medlemmar. Genom att ansluta dig till lojalitetsprogrammet alternativt våra abonnemang godkänner du våra Villkor och intygar därmed att de uppgifter som du lämnar om dig själv är riktiga.

2. Tjänsten

Allmänt

2.1 Genom att skapa ett konto i Espresso House-appen (”Appen”) och därmed bli medlem får du tillgång till Tjänsten. Du blir medlem genom att ange ditt mobilnummer.

2.2 Som medlem i Tjänsten har du möjlighet att ta del av personliga erbjudanden som baseras på din tidigare köphistorik och de val du gör när du utnyttjar erbjudanden i våra coffee shops. Våra erbjudanden styrs också av tillgången och kan komma att ändras när som helst utan särskilt meddelande. För dig som tecknat medlemskap genom Appen finns också möjlighet att teckna våra abonnemang samt att förbeställa dina produkter och hämta upp dem i valfri coffee shop (se mer om dessa delar nedan).

2.3 Om du är student får du tillgång till utvalda studenterbjudanden och rabatter om du via Appen kan visa upp giltig studentlegitimation.

2.4 Du kan utnyttja dessa erbjudanden genom att betala med ditt konto- eller kreditkort i Appen eller genom att först aktivera erbjudandet i Appen för att sedan betala med ditt digitala Coffee Card eller skanna streckkoden för ditt medlemskap i någon av våra coffee shops.

2.5 De erbjudanden och rabatter som du får ta del av genom Tjänsten är personliga och kan endast användas av dig. Detaljerad information om erbjudandena kommer att finnas i Appen eller på vår webbplats.

2.6 Du kan endast ta del av dina erbjudanden under den period som de finns tillgängliga genom Tjänsten. Om du inte utnyttjar ett erbjudande under den period som det finns tillgängligt genom Tjänsten kommer du inte att kunna ta del av detta vid ett senare tillfälle.

2.7 Tjänsten kan användas på de av våra coffee shops som är anslutna till lojalitetsprogrammet. För information om hur tillgängligheten ser ut internationellt, vänligen se information på vår webbplats.

2.8 Du väljer själv om du vill tillåta att vi skickar pushnotiser till dig med information om vilka erbjudanden som finns tillgängliga för dig. Genom att aktivera pushnotiser ger du oss tillåtelse att skicka meddelanden med aktuella erbjudanden till dig. Du väljer också själv om du vill aktivera erbjudanden som baseras på dina positioneringsdata. Genom att aktivera denna tilläggstjänst tillåter du oss att se och registrera var din mobiltelefon befinner sig. Med hjälp av denna information kommer vi att kunna erbjuda dig specifika rabatter som baseras på din nuvarande plats.

Övrigt i Appen: Gåvor till dig och andra medlemmar

2.9 Du kan fylla på någon annans digitala Coffee Card i Appen genom att ange betalningssätt och mobilnummer för personen vars digitala Coffee Card du önskar fylla på. Minimibeloppet anges i Appen och du kan också fråga en av våra baristor.

2.10 När du som medlem genomför ett köp på visst angivet belopp i en av våra coffee shops kommer du att få en digital ”stämpel” på ditt medlemskonto. Det kan förekomma begränsningar gällande antalet stämplar som du kan få under viss tid. Nar du har samlat ett visst antal stämplar på ditt medlemskonto kommer du att få en gåva.

2.11 Om du anger ditt födelsedatum i Appen får du en gåva i födelsedagspresent som visas i Appen.

2.12 Du kan skicka gåvor till andra medlemmar genom att ange deras mobilnummer samt välja ut en vara som du vill skicka som en gåva. Medlemmen kommer därefter att få gåvan som ett digitalt erbjudande i Appen, vilken han eller hon därefter kan ta del av i våra coffee shops. Detta gör du genom att ange mobilnumret till personen som du önskar skicka gåvan till. För att göra detta måste du ha laddat ditt digitala Coffee Card med det belopp som gåvan är värd. Vissa begränsningar finns för våra erbjudanden, se punkt 6.3 nedan, och rabatten kan därför inte användas när du skickar en gåva.

2.13 Du kan skicka en inbjudan till någon du känner, som inte är medlem, och som tack för att du bjuder in fler till My Espresso House-familjen får du en gåva! Du gör detta genom att ange mobilnumret till den person du önskar bjuda in. Personen kommer därefter att få ett sms med en inbjudan. Om personen blir medlem via din inbjudan kommer en gåva att skickas till ditt medlemskonto.

2.14 Notera att inga telefonnummer lagras när du använder dem i vår delningsfunktion. Var vänlig läs vår Integritetspolicy för mer information om vad vår behandling av din personliga information innebär för din integritet och vilka rättigheter du har i samband med detta, samt hur du kan kontrollera hur dina personuppgifter används.

3. Förbeställning

3.1 I Appen har du möjlighet att förbeställa mat och dryck från en coffee shop nära dig.

3.2 När du lägger en beställning via Appen, ingår du ett bindande avtal att köpa produkten till utsatt pris vid tiden för beställningen. Du kommer att debiteras fullt ut för dina beställda produkter när du lägger beställningen, oavsett om du hämtar din beställning eller inte.

3.3 När du lägger en beställning kan du ange din plats, då är det möjligt för oss att visa vilka coffee shops som finns nära dig. Du kan även behöva ge oss ytterligare information så som betalkortsuppgifter eller åtkomst till ditt Swish-konto, beroende på vilken betalningsmetod du väljer. Du garanterar härmed att all sådan information är riktig och säkerställer att informationen hålls uppdaterad.

3.4 När du lägger en beställning kommer du att bli erbjuden ett val av vilka coffee shops där du kan hämta din beställning. Vi kommer att visa vilka coffee shops som är nära dig och vilka coffee shops som du vanligen besöker. Efter att ha valt vilken coffee shop du vill hämta din beställning hos, kan du lägga beställningen från vår meny. Efter att du har lagt din beställning, är du skyldig att hämta upp den från den valda coffee shopen. Den valda coffee shopen kommer att förbereda beställningar enligt den turordning som de togs emot. Du kommer att få en notis om uppskattad tid det tar för beställningen att bli klar och vara redo för upphämtning. Vänligen notera att den uppskattade väntetiden i Appen kan förändras. Vi garanterar inte, och har inget ansvar för, att din beställning är redo när den uppskattade väntetiden är slut. Espresso House har rätt att avsluta din beställning om du inte har hämtat upp den inom 20 minuter efter att beställningen lades.

3.5 Accepterade betalningsmetoder är debit- och kreditkort, betalning med ditt digitala Coffee Card och andra betalningsmetoder som Espresso House erbjuder.

3.6 Du har inte rätt att ångra din beställning, se vidare i avsnitt 8 nedan. För information om din rätt att reklamera, se avsnitt 10 nedan.

4. Abonnemanget

4.1 I Appen kan du teckna våra abonnemang som ger dig rätt att tillsvidare på valfritt Espresso House café i Sverige under våra öppettider hämta ut den eller de produkter som ingår i abonnemanget vid köptillfället under 30 dagar (”Abonnemanget”).

4.2 Abonnemanget fungerar så att du får en kupong i Appen, som du scannar i kassan när du hämtar ut din produkt. Efter att du utnyttjat kupongen kommer du automatiskt få en ny kupong i Appen inom den tid som anges för aktuellt Abonnemang i Appen.

4.3 Abonnemanget är personligt och får inte användas av någon annan än dig. Du får inte överföra ditt Abonnemang till en annan person eller köpa en produkt som nyttjas av annan person.

4.4 Abonnemanget gäller i det landet du köpt ditt abonnemang. Exempel: Har du köpt abonnemanget i en Svensk app, kan abonnemanget endast användas i Sverige.

4.5 Om du innehar ett aktivt abonnemang av Classic, Favourite eller Special, kan du uppgradera till en dryck som ingår i Premium för 25 kr. Uppgraderingen gäller endast en dryck per köp. Innefattar köpet en dryck som ingår i ditt aktiva abonnemang kan du inte uppgradera en ytterligare dryck i samma köp.

4.6 Espresso House förbehåller sig rätten att inte servera, exempelvis om produkterna är slutsålda, men kommer då att erbjuda dig en annan liknande produkt.

4.7 Betalningen sker i förväg för nästkommande 30-dagarsperiod genom dragning från ditt kopplade betal- eller kreditkort. Om du inte har sagt upp Abonnemanget enligt punkt 9 nedan kommer ditt kort att därefter debiteras var 30:e dag utan att särskilt meddelande sänds till dig om detta. Om vi justerar våra priser kommer du att få meddelande om det.

4.8 För det fall vi inte kan debitera den överenskomna summan från ditt kort kommer vi att kontakta dig. Kan vi trots det inte debitera den överenskomna summan kommer ditt Abonnemang att avslutas vid innevarande 30-dagarsperiods slut.

4.9 För information om din ångerrätt och din rätt att säga upp respektive reklamera ditt Abonnemang, se avsnitt 8-10 nedan.

5. Priser

5.1 Det är helt gratis att bli medlem i Tjänsten. Däremot kan din mobil- eller internetoperatör ta ut en avgift när du använder Tjänsten via Appen, och din bank kan ta ut en avgift för kortbetalningar.

5.2 Våra priser finns listade i Appen och inkluderar moms. Om momsen ändras förbehåller vi oss rätten att ändra priserna på motsvarande sätt.

5.3 Vi reserverar oss för eventuella skrivfel och felaktigt angivna priser i Appen.

6. Betalning: Laddning av ditt Coffee Card och Betalning via ditt konto- och kreditkort eller medlemskap

Digitalt Coffee Card

6.1 I Appen får du tillgång till ditt eget digitala Coffee Card. Du kan ladda ditt Coffee Card i förväg eller fylla på kortet med valfritt belopp. Minimibeloppet anges i Appen och du kan också fråga en av våra baristor och kan komma att ändras.

6.2 Om du har fyllt på ett belopp på ditt digitala Coffee Card i förväg kan du betala med det i våra coffee shops. När du betalar med beloppet som finns på ditt Coffee Card får du rabatt på mat och dryck, med förbehåll för de begränsningar som anges nedan. Om du vill betala med ditt digitala Coffee Card säger du till baristan att du önskar använda detta som betalningssätt. Därefter skannar du streckkoden för ditt medlemskap i Appen, som är ansluten till ditt digitala Coffee Card. Rabatten gäller på ordinarie priser och kan inte kombineras med andra erbjudanden eller menyer, såsom frukostmenyer. Produkter som inte är mat- eller dryckesvaror omfattas inte av rabatt, såvida det inte särskilt anges. Det finns även vissa undantag vad gäller rabatter för vårt sortiment av kaffe- och teprodukter, vilket du får information om innan du genomför ditt köp.

6.3 Att ladda ditt Coffee Card, eller att fylla på detta i förväg, innebär att du överför ett belopp till ditt digitala kort så att du vid ett senare tillfälle kan använda beloppet på kortet för att betala dina köp i våra coffee shops. Du kan fylla på ditt digitala Coffee Card genom att ansluta ditt konto- eller kreditkort till ditt digitala Coffee Card via Appen eller genom att fylla på kortet med de betalningsmetoder som Espresso House erbjuder, och därefter välja vilket belopp du vill överföra till ditt Coffee Card. Du kan även ladda/fylla på ditt digitala Coffee Card i kassan. Säg bara till baristan i kassan att fylla på ditt digitala Coffee Card, och att du vill betala köpet med det belopp som du har laddat ditt kort med.

Registrera ditt konto- eller kreditkort

6.4 Du kan när som helst uppdatera, ändra eller ta bort ett registrerat konto- eller kreditkort i Appen. Om du väljer att ta bort din kortinformation raderas även informationen i våra system.

Skanna streckkoden för ditt medlemskap

6.5 Du kan ta del av personliga erbjudanden genom att skanna streckkoden för ditt medlemskap i Appen innan du betalar för ditt köp på våra coffee shops, och du väljer själv vilket betalningssätt du vill använda för att betala ditt köp.

Växlingskurs vid användning av Tjänsten utomlands

6.6 Aktuell växlingskurs vid köptillfället kommer att tillämpas när du betalar ditt köp med valt betalningssätt i ett land med annan valuta än den som användes när du laddade ditt medlemskonto. Avvikelser kan förekomma mellan olika växlingskurser, men Espresso House debiterar aldrig dig mer för en produkt som du har köpt i lokal valuta än vad den faktiska kostnaden är i den coffee shop där köpet görs.

7. Bekräftelse på genomfört köp

7.1 När du gjort din förbeställning i Appen, tecknat ett Abonnemang eller fyllt på ditt digitala Coffee Card i Appen kommer vi att skicka en bekräftelse till dig via din e-post. Om du inte får någon e-post, titta gärna i din skräppost. Om du inte hittar något e-postmeddelande där kan det bero på att du har angett fel e-postadress. Kontakta då oss på nedan angivna kontaktuppgifter, se punkt 20.

8. Ångerrätt och återbetalning

Coffee Card

8.1 När du fyller på ditt digitala Coffee Card i kassan i våra coffee shops är överföringen oåterkallelig. Du kommer då alltså inte att kunna återfå ditt inbetalda belopp, varken genom att föra tillbaka beloppet till ditt konto- eller kreditkort, eller genom att få ut beloppet i kontanter i våra coffee shops.

8.2 När du fyller på ditt digitala Coffee Card i Appen genom att ansluta det till ditt konto- eller kreditkort har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dag då laddningen genomfördes.

8.3 Om du vill utnyttja din ångerrätt ber vi dig att kontakta oss, exempelvis på support@espressohouse.se, inom 14 dagar från det att betalningen genomfördes. Du kan också använda dig av Konsumentverkets standardformulär, https://publikationer.konsumentverket.se/kontrakt-och-mallar/angerblankett.

8.4 Om du väljer att utnyttja din ångerrätt kommer vi att återbetala den betalning som vi har mottagit från dig, med avdrag för det eventuella belopp som utnyttjats av dig. Återbetalning sker till det konto- eller kreditkort du använt vid din betalning. Beloppet återbetalas inom 14 dagar från den dag då vi tog emot ditt meddelande om att avtalet frånträtts.

Abonnemanget

8.5 Du har rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen på betalningen genomfördes. Observera att ångerrätten är begränsad för våra Abonnemang. Ångerrätten förfaller så snart du aktiverat abonnemanget genom att hämta ut någon av de produkter som ingår i ditt valda Abonnemang eller gjort en uppgradering (se avsnitt 4.5). Detta innebär att du saknar ångerrätt från och med den tidpunkt du aktiverat Abonnemanget och vi således har påbörjat vårt fullgörande av Abonnemanget, även om ångerfristen inte löpt ut.

8.6 Om du vill utnyttja din ångerrätt ber vi dig att kontakta oss inom 14 dagar från det att betalningen genomfördes. Du kan också använda dig av Konsumentverkets standardformulär, https://publikationer.konsumentverket.se/kontrakt-och-mallar/angerblankett.

8.7 Om du väljer att utnyttja din ångerrätt utan att ha aktiverat Abonnemanget enligt p 8.7 ovan kommer vi att återbetala den betalning som vi mottagit från dig. Återbetalning sker till det konto- eller kreditkort du använd vid din betalning. Beloppet återbetalas inom 14 dagar från den dag vi tog emot ditt meddelande om att avtalet frånträtts.

Förbeställning i Appen

8.8 Du har ingen rätt till avbeställning, retur eller ångerrätt efter att din beställning är lagd för mat och dryck via Appen, i enlighet med undantag för ångerrätt i Lag (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (distansavtalslagen). Om du har några synpunkter, vänligen se avsnittet nedan om klagomål.

9. Avsluta ditt medlemskap eller ditt abonnemang

Tjänsten

9.1 Du kan när som helst avsluta ditt medlemskap i Tjänsten och sluta använda Tjänsten genom att kontakta oss.

9.2 Espresso House har rätt att avsluta ditt medlemskap om du bryter mot ett eller flera avsnitt i dessa Villkor.

9.3 Om det finns pengar kvar på ditt digitala Coffee Card när ditt medlemskap avslutas ber vi dig att kontakta oss. Du kommer då att få ett fysiskt Coffee Card innehållandes samma belopp som fanns kvar på ditt digitala Coffee Card när medlemskapet avslutades.

Abonnemanget

9.4 Abonnemanget gäller tillsvidare och kan sägas upp med omedelbar verkan i Appen. Om detta inte skulle fungera kan du även kontakta oss. Notera dock att vi inte återbetalar erlagd betalning för innevarande 30-dagarsperiod, såvida du inte har rätt att ångra ditt köp (se avsnitt 8.7 ovan). Den kortaste giltighetstiden för Abonnemanget är alltså 30 dagar.

9.5 Espresso House förbehåller sig rätten att när som helst och utan anledning avsluta Abonnemanget för dig. Du kommer i så fall att bli kompenserad för de återstående dagarna av din prenumeration som du betalat för (pro rata).

10. Reklamation

10.1 Om du tar emot en produkt som du anser att det är något fel på eller om du anser att någon av våra tjänster är felaktiga ber vi dig att så snart som möjligt meddela personalen i kassan om detta eller kontakta kundservice på nedan angivna kontaktuppgifter, se punkt 20. Reklamation får dock inte ske senare än tre år från det att du tagit emot varan respektive att vårt uppdrag avslutades. Observera att du måste lämna ett meddelande till oss med information om felet "inom skälig tid" efter det att du upptäckt det. Om du reklamerar inom två månader från det att du upptäckt felet anses du alltid ha reklamerat felet inom skälig tid. Vi rekommenderar dock att du reklamerar omgående, eftersom det annars kan bli svårt för dig att bevisa felet.

10.2 Om du meddelar personalen i kassan om felet eftersträvar vi att lösa situationen på plats. Om du istället väljer att kontakta kundservice så kontaktar vi dig normalt inom några dagar efter att vi har mottagit ditt ärende.

11. Din personliga information

11.1 När du använder Tjänsten samlar vi in och behandlar dina personuppgifter. Vi kommer att behandla dina personuppgifter i enlighet med gällande lag, inklusive EU:s dataskyddsförordning. Se mer om vår och våra samarbetspartners behandling av dina personuppgifter HÄR.

12. Ändring av Villkoren

12.1 Espresso House förbehåller sig rätten att när som helst justera och uppdatera dessa Villkor. Du kommer att meddelas om samtliga uppdateringar som genomförs via minst en av våra informationskanaler, det vill säga via vår webbplats, Appen, e-post eller sms. Om Tjänsten ändras på ett sätt som påverkar dina rättigheter negativt kommer vi enligt tillämplig lag att ge dig utförlig information om detta.

12.2 Ändringarna gäller antingen från det att du godkänner Villkoren (i samband med de köp som genomförs via Tjänsten), eller 30 dagar efter det att vi har informerat dig om ändringarna genom att publicera dessa på vår webbplats eller i Appen. Espresso House rekommenderar att du håller dig uppdaterad angående eventuella ändringar genom att regelbundet besöka vår webbplats: www.espressohouse.com.

13. Tekniska problem, avvikelser i våra erbjudanden och Extraordinära omständigheter

13.1 Vi ansvarar inte för eventuella tekniska problem som du upplever med Tjänsten på grund av orsaker eller händelser om dessa beror på eldsvåda, översvämning, sprängning, upplopp, krig, krigsliknande händelser, orkaner, sabotage, terrorism, vandalisering, olyckor, restriktioner utfärdade av staten, nya lagar, föreläggande, strejk och andra liknade händelser. Dessa omständigheter berättigar frihet från ansvar och andra påföljder.

13.2 Espresso House kommer alltid att arbeta för att säkerställa att tekniken bakom Tjänsten och Appen fungerar väl, men Appen levereras som den är och med den kvalitet den har. Espresso House ansvarar inte för eventuella förlorade erbjudanden eller liknande händelser, som beror på tekniska problem vid användning av Tjänsten eller Appen. Om du upplever tekniska problem vid användning av Appen, se gärna ”vanliga frågor” eller kontakta oss här, alternativt ta kontakt med en av våra baristor i en coffee shop.

13.3 Espresso House arbetar alltid för att säkerställa att de erbjudanden och rabatter som görs tillgängliga för dig är korrekta och uppdaterade. Vi kan dock inte garantera att samtliga erbjudanden och rabatter alltid är tillgängliga på samtliga av våra coffee shops. Vi kan inte heller garantera att samtliga erbjudanden och rabatter är korrekta och uppdaterade vid varje enskild tidpunkt. Espresso House kan inte hållas ansvariga för eventuella avvikelser mellan de erbjudanden som presenteras genom Tjänsten och tillgängligheten på dessa i våra coffee shops.

14. Immaterialrätt

14.1 Allt innehåll och material som är tillgängligt i Appen och genom våra tjänster, såsom text, filer, bilder, varumärken, logotyper, grafik, teckningar, foton, videor, musik eller annat material (”Innehåll”) är skyddat av Espresso Houses eller våra affärspartners upphovsrätt, varumärkesskydd och/eller annan tillämplig immaterialrätt. Du får inte mångfaldiga, bearbeta, kopiera, överlåta, sälja, länka till eller överföra Innehållet utan tidigare inhämtat skriftligt tillstånd från Espresso House.

15. SYSTEMKRAV

15.1 Appen fungerar inte för äldre smartphones, vi kan tyvärr inte specificera vilka telefoner det inte fungerar för eftersom det finns så många på marknaden. Se dessutom alltid till att ha den senaste uppdateringen på din telefon och den senaste uppdateringen av Appen.

16. Länkar

16.1 Appen kan innehålla länkar till andra webbplatser som inte står under vår kontroll. Vi kan inte ansvara för integritetsskydd eller innehåll på dessa webbplatser utan tillhandahåller länkarna för att underlätta för våra besökare att hitta mer information inom specifika områden.

17. Bedrägeri

17.1 Vi polisanmäler alla bedrägerier och dataintrång samt försök till sådana. Vi förbehåller oss rätten att neka eller häva ditt köp om vi har skäl att misstänka bedrägerier, dataintrång och/eller annan sorts missbruk av Appen.

18. Överlåtelse

18.1 Dessa Villkor, och de rättigheter och skyldigheter som följer genom dem, kan inte överlåtas eller överföras till annan part av dig. Det står dock oss fritt att överlåta våra rättigheter och skyldigheter enligt Villkoren.

19. Tillämplig lag, tvister och klagomålshantering

19.1 Dessa villkor regleras av svensk lag.

19.2 Om du har klagomål eller synpunkter avseende våra produkter eller tjänster bör du i första hand kontakta oss, för att vi ska kunna lösa ditt ärende på bästa sätt.

19.3 Om du inte är nöjd med vår hantering av ditt ärende är du välkommen att vända dig till Allmänna Reklamationsnämnden (ARN), www.arn.seeller Box 174, 101 23 Stockholm, för att få ditt ärende prövat. Vi gör inget generellt åtagande om att delta i alternativa tvistlösningsförfaranden, men kommer att ta slutlig ställning till denna fråga vid en uppkommen tvist. Du kan även använda den onlineplattform för klagomål som finns tillgänglig på EU-kommissionens webbplats: http://ec.europa.eu/odr.

19.3 Om det till följd av dessa Villkor uppkommer eventuella tvister, som inte löses genom alternativa tvistlösningsförfarande, ska det svenska rättsväsendet avgöra ärendet med Stockholms Tingsrätt som första instans, i den utsträckning som tillämplig lag tillåter.

19.4 Om behörig domstol finner att någon punkt eller några punkter i dessa Villkor är ogiltiga eller ej verkställbara, ska den punkten ändras och övriga punkter anses vara giltiga och verkställbara i den utsträckning som tillåts enligt tillämplig lag.

20. Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar, kontakta oss gärna:

  • via vår kundsupport
  • genom att skriva brev till oss på EH Group AB, Pyramidvägen 7, 169 56 Solna, Sverige.