När ni är i behov av ett företag som erbjuder bra frukost catering i Stockholm med ett brett sortiment är det oss på Espresso House ni ska vända er till. Låt oss berätta mer om vad vi kan erbjuda er.

Vad innebär egentligen bra catering av frukost för er, och vad är viktigt för er? En gemensam nämnare när vi tar emot beställningar brukar vara den höga efterfrågan på smidighet, flexibilitet och hög kvalité. Vilket vi förstår till hundra procent. Vi är därför högst angelägna om – och lägger stor vikt vid – att vara såväl lyhörda som flexibla.

Ni har möjligheten att välja bland våra sammansatta menyer vilka är väldigt populära eller att själva komponera en helt skräddarsydd beställning. Hur ert val än ser ut kombineras det bäst med våra fräscha smoothies, shots, goda juicer eller vårt nybryggda kaffe.

Ta med er det godaste från Espresso House och ge alla på arbetsplatsen den bästa starten på dagen.

 

Kontakta vår cateringavdelning:
010-888 73 28
catering@espressohouse.se

 

 

5 anledningar till varför ni ska välja Espresso House vid catering till företag i Stockholm

  • Vi erbjuder flexibilitet och smidighet där det enda ni egentligen behöver göra är att lägga den exakta beställning som ni vill ha, sedan tar vi hand om resten.
  • Vi levererar och dukar upp unika Espresso House-produkter helt efter era exakta önskemål.
  • Vi erbjuder alternativ för alla då catering ofta brukar innebära mat till många och därmed varierade smaker, dieter eller allergier.
  • Vi har en egen centralfunktion för catering och kan hålla en hög servicegrad – från mottagen order, till uppdukning. Ni kan lägga er beställning fram till klockan 16.00 för att få den redan dagen efter.
  • Vi håller vad vi lovar och kan garantera högsta leveranssäkerhet. Med oss ska ni inte behöva oroa er för att något faller mellan stolarna.

 

Kaffet är vår själ, bageriet är vårt hjärta

Inom Espresso House har bagaren en minst lika viktig roll som baristan. Allt bröd och alla bakverk som vi har att erbjuda är bakat med största omsorg och kärlek på Espresso House Bakery som är vårt egna bageri, beläget i Malmö.

Det finns en rad fördelar med att ha ett eget bageri. För det första ger det oss full kontroll över vad vi serverar och för det andra ger det oss möjligheten och friheten att konstant utveckla vårt sortiment. Dessutom gör det att vi snabbt kan anpassa vårt utbud efter önskemålen som vi tar emot, vid exempelvis catering av frukostmackor i Stockholm.

Hemligheten med att baka riktigt bra bröd är att aldrig tumma på råvarukvalitén. Av den anledningen använder vi enbart de bästa råvarorna av den högsta kvalitén. För att optimera både saftigheten och smakerna i våra olika brödsorter använder vi äkta smör, italienskt mjöl och den finaste olivoljan. Våra surdegsbröd bakas på äkta surdeg för en friskare smak och ett saftigare slutresultat.

Som ni kanske har förstått är vår bagerifilosofi är simpel – vi använder inga onödiga tillsatser, utan endast råvaror av högsta kvalité. Genom att beställa mackor i Stockholm från oss kan ni vara säkra på att ni får smakrika smörgåsar av finaste kvalité.

Vill ni ha hjälp med er beställning av catering? Kontakta oss!

Finns det allergier eller speciella dieter inom sällskapet? Inga problem! Ta gärna kontakt med oss, så kan vi presentera vilka alternativ som finns utefter de behov som finns.

Vill ni veta mer om vår frukost och catering i Stockholm är ni naturligtvis varmt välkomna att ta kontakt med oss. Vi hjälper er gladeligen.