Vad får det lov att vara?

En kopp av världens bästa kaffe? Vår klassiker från Brasilien, eller vår ekologiska favorit? Eller säsongens utvalda guldkorn?

Det är faktiskt det vi frågar när våra baristor erbjuder Signature Brew, Organic Brew eller Seasonal Brew. Vi älskar kaffe och vill att det ska finnas mycket att välja på, därför brygger vi alltid tre olika sorters bryggkaffe i våra coffee shops* så du enkelt kan hitta din personliga favorit. Och du har väl inte missat att hos oss serveras enbart så kallat specialkaffe eller Specialty Coffee, premiumkaffe av högsta kvalité.

Signature Brew, Brasilien

Vårt klassiska specialkaffe kommer från fyra utvalda kaffebönder i Cerrado-området i Brasilien. En av dom är Antonio Lacerra. Han skördar och soltorkar sina kaffebär som därefter fraktas till vårt eget rosteri i Länna utanför Stockholm. Där rostar vi kaffet långsamt och varsamt för att varje bönas unika karaktär ska nå sin fulla potential när den serveras. Vår Signature Brew är en fyllig och rund mellanrost med lång eftersmak och tydliga toner av choklad, nötter och marsipan. Som en varm kram i en kaffekopp.

Seasonal Brew

Vi älskar att nörda ner oss i kaffe. Det är därför vi reser jorden runt och letar efter guldkornen, ett handplockat urval av exklusivt kaffe som oftast bara finns i mindre lotter. Fyra gånger om året presenterar vi våra Limited Editions, noga utvalt specialkaffe som dina smaklökar kan njuta lite extra av. Vi kallar våra Limited Editions för Seasonal Brew, passa på att pröva allihop för att få chansen att upptäcka världens mest exklusiva kaffesmaker.

Cold Brew

Cold Brew är vår moderna tids kaffe där hemligheten ligger i bryggmetoden. Med en len smakprofil ger det kallbryggda kaffet en nyanserad kaffeupplevelse av högsta kvalité där grovmalt kaffe bryggs enbart med kallt vatten och väldigt långsamt. Hos oss kan du nu njuta av Cold Brew Original eller nyheten Cold Brew Creamy Vanilla! Välkommen in att njuta av den nya kaffetrenden.

 

*Vi brygger Seasonal Brew i ett stort urval av våra coffee shops, men lokala avvikelser kan förekomma.