Vi på Espresso House har alltid varit öppna för att samarbeta med varumärken och människor som delar våra värderingar och passion för fantastiska upplevelser. Kopplat till vårt produktsortiment är det ett par samarbeten vi vill lyfta lite extra då vi tillsammans tagit fram hållbara och goda produkter som finns i alla coffee shops.

Sproud, Pärlans Konfektyr, Solsken och Svegro, och alla duktiga anställda som jobbar där, har hjälpt oss ta vårt redan fantastiska erbjudande till nya nivåer.

Nyfiken på vad vi har lanserat tillsammans? Läs mer här nedan.

 

Tillsammans med våra skånska vänner på Sproud (Malmö) har vi (S)proudly lanserat vår veganska cappuccino. Sproud är en ärtbaserad vegansk dryck som passar utmärkt till favoritkaffet men även som vegansk bas i våra nya Overnight oats. Pass på och testa Sproud i våra coffee shops runtom i landet.

Läs mer på: Sproud

Pärlans Konfektyr
En av fördelarna med att skaffa nya vänner är att man får lära sig många nya saker. Till exempel så vet vi nu hur man gör den godaste kolan på klassiskt vis med grädde, socker och smör. Stockholmsbaserade Pärlans Konfektyr har med sin kunskap och passion för kola, hjälpt oss på Espresso House att ta fram det bästa julsortimentet.

Tillsammans har vi kryddat julerbjudandet med Pärlans Saffranslatte och Varma choklad. Dryckerna är limited editions och serveras i samtliga coffee shops under julen. Tillsammans har vi också tagit fram en riktigt god kaffekolakaramell – gjord på Espresso House egna espressobönor.

Läs mer på: Pärlans Konfektyr

Solsken heter det lilla men driftiga musteriet från Österlen i Skåne som gjort ett kanonjobb med att lysa upp vårt dryckesutbud. Tillsammans med dryckestillverkaren har vi, med utsökta äpplen från hjärtat av Skåne, tagit fram riktigt smakfulla drycker. Man kan säga att samarbetet verkligen burit frukt då våran Äppelmumma gjort succé ute i landet. Drycken serveras med sojagrädde på toppen!

Läs mer på: Solsken

 


Svegro
, den lokala ört -och salladsproducenten från Färingsö utanför Stockholm, är en samarbetspartner som hjälpt oss utveckla och förbättra vårt redan gedigna utbud av mackor. En av deras senaste innovationer är en magisk grönkålspesto som lanserats med vår nya Focaccia. Förutom att smaka otroligt gott, är peston också gjord på ”räddade” örter, örter som annars skulle gått förlorad som svinn. Vår nya Focaccia är alltså både godare och hållbarare – en riktigt klimatsmart macka helt enkelt. Focaccian serveras i samtliga coffee shops.

Läs mer på: Svegro

Följ oss på Instagram