Nu kan vi presentera fyra helt nya sallader till vårt sortiment, fyllda med grönt, gryner och spännande smaker. Råvarorna står i fokus, noga utvalda med omsorg för att kunna erbjuda den absolut bästa kvalitén till våra gäster. Vi jobbar så lokalt och närproducerat som möjligt med rödlök från Åhus, Ölandsvete, picklad morot och spetskål från Steglinge gård utanför Höganäs och självfallet svensk kyckling och svenskt bacon. Dessutom är all vår avocado av sorten Hass, den finaste avocadon på marknaden, extra krämig och god.

Våra nya sallader är:

Räka, Svart ris, spetskålsmix med yuzu vinegrette, handskalade MSC-märkta räkor, avocado, picklad morot och gulbeta.

 Ceasar, Svensk kycklingfilé och bacon, blandade gryn, grönkål, picklad gulbeta och granatäpple. Toppad med flakes av Parmiggiano Reggiano och surdegskrutonger, serveras med ceasardressing.

Falafel, Vegansk sallad med vårt eget recept på gudomliga sötpotatisfalafel och rödbetshummus. Med Ölandsvete, spetskål, picklad gulbeta, avocado och salta mandlar, serveras med sesammajonnäs.

Feta, Vegetarisk sallad med Jackfruitröra, kimchi och sötpotatishummus efter vårt egna recept, svart ris, fetaost, cashewnötter och avocado. Serveras med sesammajonnäs.