Njut av sommarens smaker: macadamia, yuzu och pink grape!

Sommaren handlar om att njuta och på Espresso House finns det inga gränser för hur du kan skämma bort dig själv med läckra, uppfriskande drycker!

Vi har så många smaker, variationer och uppfriskande kombinationer att vi omedelbart kommer att göra dig till en miljonär (av valmöjligheter).

Nötiga nykomlingar, fruktiga favoriter och Millionaire Frapino
Vi vet att många älskar kombinationen av espresso och nötiga smaker. Därför serverar vi våra två nykomlingar, Islatte White Chocolate Macadamia och Iscappuccino White Chocolate Macadamia.

Men ingen sommar på Espresso House utan fräscha och fruktiga drycker! Och därför välkomnar vi tillbaka förra sommarens succé Frozen Lemonade, i år med smak av pink grape samt den trendiga citrusfrukten yuzu. För isteälskare har vi även Iste Mango Yuzu på sommarmenyn!

Sist, men inte minst, introducerar vi Frapino Millionaire Choco Caramel med extra allt i form av choklad, caramel, salted caramel och en gyllene blingtopping! Denna Frapino är som en kall mjölkdessert som du kan njuta av en varm sommardag för att skämma bort och svalka dig på samma gång!