Sommaren är äntligen tillbaka på Espresso House och den är det med besked! Sommarmenyn är fullspäckad med iskalla, fruktiga och söta drycker – perfekt att sippa på i den gassande sommarhettan. Flera favoriter gör comeback, klassiker har fått en ny look och som alltid har vi många spännande nyheter att bjussa på!

Iscappuccino x2
Är det en dryck som sticker ut lite extra på sommarmenyn så är det Iscappuccinon! Gjord på vår egen Signature Espresso, toppad med ett lent, fluffigt och krämigt vaniljskum är den här skapelsen en solklar favorit och ETT MÅSTE för alla iskaffe-älskare!

Vill man ha lite rundare kaffesmak på sin Iscappuccino lanserar vi också en Mocka med ljuvlig mörk choklad. En sann smakupplevelse.

Banoffee & Dirty Chai – bästa av två världar
För alla islatte-fan har vi i sommar två spännande nyheter: Islatte Banoffee och Islatte Dirty Chai. Banoffee är en nostalgisk dessertflirt mellan kola- och banansås och Dirty Chai är den perfekta mixen av två favoriter – espresso och chai.

Vegansk Frapino trio
Vi välkomnar också tre grymt goda veganska frapinos! Säg hej till Sommardröm, en frappe gjord på kokosmjölk, blåbär och jordgubb toppad med sojagrädde och kaksmulor. Vit Passion, en magisk blandning av kokos och passionsfrukt toppad med sojagrädde och kokosflakes. Sist men inte minst, fjolårets absoluta sommarfavorit Blåbärsskog gör comeback på menyn.

Iste, Foggi, Bowls och Smoothies
Under hela sommarperioden i våra coffee shops kommer ni såklart även hitta våra andra törstsläckande favoriter som Iste, Foggi, Bowls och Smoothies alla med nya smaker. Vad sägs som en smoothie strösslad med linfrö, kokosflakes, färska blåbär och vår egen granola? Perfekt energiboost! Eller gå helt bananas och gör din smoothie till en bowl 😊

Glöm inte berätta för din barista vilken av våra sommarnyheter som blir just din favorit i år!