Efter en varm och härlig sommar med mycket bad och fint sommarregn, närmar sig hösten med stormsteg. Ett tvådelat läger där du på ena sidan har de som älskar att mysa med en filt, en god kopp kaffe och en bok. På andra sidan har vi de som håller kvar i sommaren så länge det går, tills morgonfrosten inte kan förneka den löviga, gyllenbruna säsongen längre.

Oavsett om du är en höstälskare eller inte, är vi övertygade om att vår höstmeny kommer ge extra glans åt dina dagar.

Årets höstsortiment lanseras 9 september och riktar sig till de som älskar de kryddiga höstsmakerna, frukost eller bara en av våra varma favoriter (även om vi såklart har kvar våra kalla favoriter också).

Välkommen tillbaka Pumpkin Latte

Det är ingen höst utan Pumpkin Latte, och detta året är inget undantag, och vi säger varmt välkommen tillbaka! Precis som föregående år serveras Pumpkin Latte med pumpasyrup, espresso och krämig mjölk, för att sedan toppas med fluffig grädde och kanelströssel.

Även i år kan du få din Pumpkin Latte vegansk genom att välja växtbaserad mjölk och sojagrädde.

Hej Pumpkin Latte, vad heter dina kompisar?

I år kommer givetvis Pumpkin Latte med några kompisar. Som tidigare år kan du givetvis beställa Iced Latte Pumpkin. Men först ut bland nyheterna är den fantastiska Pumpkin Chai Latte – perfekt för dig som älskar chai, med en höstig twist. Denna drycken passar också perfekt för den som vill njuta av pumpasmaken utan kaffe.

Förutom Pumpkin Chai Latte, kommer även Frapino Pumpkin Chai och kyler ner varma höstdagar.

En frukost värd att skippa snoozen för

Är du också en av dem som hellre snoozar än att äta frukost på morgonen? Eller är du kanske en av dem som älskar frukost?

Vem du än är så tror vi att våra nya frukostprodukter kommer skapa en helt ny innebörd för ”en bra start på dagen”.

I år lanserar vi en Vegansk Avokadobagel, med ett saftigt bagelbröd, havrespread, krispig ruccola och mjuk avokado. En kort stund i vår ugn och sen är den ett perfekt komplement att avnjuta tillsammans med din morgonkaffe.

Utöver en fantastisk ny frukostbagel kommer vi även att lansera två nya overnight oats, en med mango/vanilj och en med blåbär. Och även premiär för Chiapudding kokos/vanilj. Alla tre är enkla to-go frukostar och alla tre är veganska!

Afternoon tea och lite bakverk tack!

När höstmörkret gör sig påmind brukar en mysig fika vara kanon för att hålla energin uppe. Därför lanserar vi även två nya bakverk till vårt sortiment.

Den ena, en härligt mjuk och ljummen Hasselnötsbulle som är fylld med hasselnötskräm och toppad med rostade hasselnötter. Och den andra, en frasig vegansk Äppelcroissant som är fylld med krämig vaniljkräm och krispiga gröna äpplen.

Vi tror att höstmenyn utan tvekan kommer ta höstmyset till en ny nivå. Kom ihåg att den endast hälsar på under en begränsad period, så passa på medans du kan!