En unik bakelse
Nu är semmelsäsongen äntligen här! Förra året tog ju vår Semmellatte Sverige med storm, en kul tolkning på den traditionella semlan, och i år fortsätter vi på den inslagna vägen. Vi ger er (trumvirvel)…Semmelrulltårtan! Rulltårtan är verkligen en unik variant och dess goda mix av mandelmassa, grädde och mandelspån gör den till en semla man inte vill missa!

Givetvis kommer Espresso House också sälja klassisk semla tillsammans med Semmelrulltårtan och Semmellatten. Bullens saftiga bröd tillsammans med mandelmassan och grädden har vi vårt egna bageri i Malmö att tacka för. Det är där all semmelmagi sker. Semmellatten är precis som förra året gjord på vår egna runda espresso tillsammans med mandelsyrup, toppad med florsocker. Varför ändra på ett vinnande recept liksom 😉

– Vår take på årets semla är sprungen ur idén om att två klassiker gör en modern klassiker. Vi tog det bästa från två koncept och gjorde en twist som vi tror många fikaentusiaster där ute kommer att vara sugna på att testa, säger Jussi Merimaa, Innovationschef på Espresso House.