Uppumpad inför hösten? You better be, för hösten på Espresso House är äntligen här! Pumpasäsongen gör storstilad entré i våra coffee shops, vilket såklart betyder att höstens favorit Pumpa Latte gör efterlängtad comeback.

Pumpa Latten, med sina lena smaker av kanel och kryddnejlika, toppad med smarrig vispad grädde och kanelströssel, är den perfekta kompanjonen i höstkylan! Precis som förra året går den också att få vegansk, givetvis med samma goda smak men med en bas av ärtdryck, toppad med sojagrädde. Sann höstmagi!

För dig som inte vill sluta dricka kalla drycker bara för att hösten kommer har vi goda nyheter! I år kan du nämligen få både Iscappuccino och Islatte med smak av pumpa! Iscappuccino som var sommarens stora nyhet kommer i höst med tre smakfulla shots av vår Signature Espresso blandad med mjölk och perfekt toppad med ett krämigt pumpaskum. En oslagbar höst-combo för iskaffenjutaren!

Hösten på Espresso House innebär också att bullsäsongen tar vid på allvar! Vad sägs om vår saftiga Pekankolabulle som är tillbaka på tillfälligt besök, gräddad i vårt egna bageri fylld med kola och toppad med ännu mera kola och pekannötter. Mer är bättre 😉

Vi har också veganska nyheter bland våra goda bakverk. Säg hej till vår väldigt krämiga Caramel Pecan Brownie toppad med kolasås och pekannötter. Som om inte  det vore nog vill vi också presentera våra nya veganska cookies med mörk choklad, kola och ingefära och sist men inte minst tranbär choklad.

Det är uppdukat för mysfika på Espresso House. Håll utkik i vår app efter erbjudanden på höstens favoriter!