Kära gäst, din och allas vardag ser väldigt annorlunda ut med anledning av corona virusets utbrott. Hos oss ska du känna dig trygg, det är allra viktigast för oss.

Om du vill fika på plats så gör du det, precis som vanligt och om du hellre vill ta med din favoritfika så gör du det. Oavsett så har du väl inte missat att du också kan beställa och betala helt digitalt i vår app?!

Hos oss är alla alltid välkomna och vi älskar när ni gäster kommer till oss, i dessa dagar så hoppas vi att du har förståelse för att vi kommer be dig ha lite mer avstånd än normalt. Vi kommer minska antalet sittplatser och be våra gäster ge varandra extra utrymme vid beställning.

Vi kommer precis som tidigare noggrant att följa utvecklingen och de åtgärder som Folkhälsomyndigheten kommer med. Vi vill vara med och bidra i kampen mot corona virusets spridning samtidigt som vi är positiva till att vi gemensamt i Sverige hittar vägar som fungerar för att hålla vårt samhälle och vår bransch igång. Därför har vi flera initiativ på plats för att se till att våra medarbetare och gäster ska känna sig trygga hos oss.

Följande initiativ har vi gjort:

☕️På de flesta Espresso House idag har gäster möjlighet att beställa mat och dryck i appen vid bordsbeställning. Vi har även sänkt insättningsgränsen till 100 kr.

☕️Är det fler som står i kö för att beställa rekommenderar vi att beställa och betala i appen, alternativt att hålla avstånd till varandra.

☕️På flera coffee shops kommer vi att flytta utlämningsytan av all mat och dryck för att kunna ha mer avstånd till varandra.

☕️Vi minskar antalet sittplatser i våra coffee shops i syfte att öka avståndet mellan människor

☕️Vi älskar när ni kommer med era flergångsmuggar – men just nu fyller vi inte på flergångsmuggarna utan ger er en engångsmugg från oss istället. Såklart får du fortfarande dubbla stämplar i appen.

☕️Beställer du från Baristan kan du betala med din app genom att scanna den i kassan.

Tack för att du finns och för att du har förståelse för att det kan vara lite annorlunda när du besöker oss framöver. Det du kan lita på är att vi alltid finns här för dig.

Har du frågor eller funderingar så finns vi tillgängliga på våra sociala medier som vanligt!

Välkommen in <3