Vi älskar julen och smygstartar redan den 8 november när gamla och nya julfavoriter anländer till våra coffee shops. Storfavoriten Tomte Latte är tillbaka och den iskalla nyheten Tomte Frapino gör entré, det blir en blandning av gamla och nya favoriter när julstämningen infinner sig på Espresso House.

Ett gott julkaffe hör julen till. Årets Christmas Brew är ett ekologiskt, särskilt utvalt Specialty coffee från västra Honduras med toner av persika, citrus och choklad. Vårt härliga julkaffe går att köpa med sig hem – en perfekt julklapp.

Vår älskade Tomte Latte är tillbaka, med smak av kanel, toppad med grädde och pudrad kardemumma. En iskall nyhet i år är vår Tomte Frapino, full av underbara julsmaker precis som Tomte Latten men läskande och kall. Efterlängtad comeback gör Gingerbread Latte med smak av pepparkaka, precis lagom kryddig, toppad med grädde och magiskt gott kanelströssel.

Två nyheter som värmer en kall vinterdag är vår Melted Orange Hot Chocolate och Melted Orange Mocka Latte, båda med fyllig chokladsmak med frisk apelsin, toppade med grädde och chokladsås. Som att dricka romerska bågar!

Bland julens godsaker finns nyheten Mudcake Toffee Caramel, mudcake toppad med en fantastiskt god toffee cream cheese och knäck. Vår bästa Saffransbulle någonsin flyttar in – bakad på surdeg och äkta smör, fylld med smörkräm och mandelmassa. Ett måste att prova! Dessutom vår älskade Saffransbiscotti, Polkaboll, Pepparkaksmuffins och Vaniljbulle toppad med äpple och kanel.

Välkomna in och njut av en riktigt god jul hos oss!