I december 2020 lanserade Espresso House en kaffeprenumeration för filterkaffe och te på fem marknader. Nu utökar Espresso House tjänsten och inkluderar svenskarnas favorit:  latten. Espresso House firar 25 år och har under åren etablerat den moderna kaffebaren med ett nytt urbant sätt att ta en fika. Nu tar företaget ytterligare steg i den svenska kaffekulturen med att på allvar etablera kaffeprenumeration på marknaden. 

 • Vi svenskar älskar vårt kaffe och i den nordiska regionen konsumerar vi mest kaffe i hela världen. Sedan vi lanserade prenumerationstjänsten för filterkaffe och te kan vi se en efterfrågan på fler produkter så nu utökar vi tjänsten och inkluderar bland annat latten som är våra gästers favorit, säger Stina Möller, landschef, Espresso House Sverige.

Prenumerationstjänsten är integrerad i Espresso House-app och gästerna kan välja mellan tre olika nivåer: Klassisk, Favorit eller Special. Menyn erbjuder både varma och kalla kaffedrycker och prenumerationen kostar från 149 kr per månad. Samtliga shoppar i Norden och Tyskland erbjuder tjänsten.

Kundbeteende och innovation har alltid gått hand i hand på Espresso House. Gäster efterfrågar enkla, smidiga och obegränsade tjänster och idag prenumererar konsumenter på färdiga middagslösningar, filmer, serier och musik. I samband med pandemin förändrades gästernas beteenden och för att möta upp stärkte Espresso House de digitala tjänsterna, där kaffeprenumeration är en, tillsammans med förbeställning och take-away.

 • Espresso House firar 25 år i Sverige i år och har gjort en imponerande resa med att etablera den urbana kaffebaren i Norden och Tyskland. Med kaffeprenumerationen etablerar vi ett nytt sätt att konsumera kaffe och vi tror att prenumerationstjänster är här för att stanna, säger Stina Möller, landschef, Espresso House Sverige.

Om prenumerationstjänsten:

 • Prenumerationen är integrerad i Espresso House app. Gästerna får en kupong i appen som fungerar som betalning i alla coffee shops för en dryck av normal storlek. En ny kupong genereras var 120: e minut.
 • Prismodellen
  Klassisk: Filterkaffe och te, 149 kr per månad vilket motsvarar cirka 4 koppar i shop.
  Favorit:  Klassikmeny plus övriga varma och kalla kaffedrycker, 349 kr per månad vilket motsvarar cirka 7 koppar i shop.
  Special: Favoritmeny plus varma och kalla kaffedrycker med smaksättning, 449 kr per månad vilket motsvarar cirka 8 koppar i shop.
 • Prenumerationen pågår i 30 dagar och fortlöpande. Det finns ingen bindningstid och prenumerationen kan avaktiveras i appen.

För mer information kontakta: media@espressohouse.se