Vi älskar julen och i år har vi laddat lite extra för att bidra till en härlig julstämning. Den som besöker våra coffee shops kommer stöta på klassiska favoriter som Tomtelatten, Pepparkaksmuffinsen och Saffransbullen men även ett antal spännande nyheter.

Årets julkaffe, vår Christmas Brew, kommer från Honduras och är ett ekologiskt kaffe med toner av fikon, karamell och apelsin. Självklart går det att köpa med sig vårt julkaffe hem, både som hela bönor och som färdigmalt.

På varmdrycksfronten erbjuder vi en ny lyxig twist på varm choklad med vår Melted Hot Chocolate som gästen tillreder själv med hjälp av en chokladklubba gjord på exklusiv, mörk choklad. Man doppar klubban i den varma mjölken, rör runt och inväntar magin. Drycken toppas med grädde, marshmallows och chokladsås.
Väljer man istället Melted Mocka Latte serveras chokladklubban tillsammans med en latte gjord på en dubbel espresso, samt grädde och chokladsås.

Säsongens nya bakverk kommer inte heller göra någon besviken.  Vad sägs om säsongens vaniljbulle fylld med vaniljkräm, äpple, kanel och toppad med smuldeg?
Även vår ekologiska chokladboll har fått en ny julkostym när den smaksatts med kaffe såväl som  vanilj och därefter doppats i choklad samt slutligen rullats i knäck. Vår egen variant av julknäck som hör säsongen till.  För alla som gillar rawfood vill vi rekommendera våra nya Raw pepparkaka. En pepparkakskryddad rawbit bakad på dadlar, cashewnötter och solrosfrön.

Även vår Tiramisu Latte är ny för i år. En latte med smak av den omåttligt populära italienska desserten Tiramisu toppad med lyxig grädde och kakao. Om man föredrar kalla drycker så väljer man vår Tiramisu Frapino istället!

Vi hälsar alla välkomna in till julstämningen på Espresso House!