20% rabatt i appen på reusable cups från Espresso House, Huskee och Frank Green.

Black Friday, högtiden som markerar starten på julhandeln, har de senaste åren etablerat sig på allvar i Sverige. För många är det en självklarhet att använda Black Friday till att göra riktiga klipp och fynda finfina julklappar, men vad som varit mindre självklart är att göra det under hållbara former. Större fokus borde vara på ”Green Friday” och det vill Espresso House uppmuntra till.

Espresso House arbetar flitigt med att göra det lättare för gäster att handla klimatsmart. Det är bland annat därför vi siktar på att 50% av menyn ska vara plantbaserad 2020. Vi tycker det ska löna sig att agera hållbart, så till Black Friday har vi tagit fram ett erbjudande på reusable cups från Espresso House, Huskee och Frank Green. Så ladda ner Espresso House-appen och fynda snygga reusable cups i våra coffee shops till 20% rabatt. Erbjudandet gäller hela Black Friday från den 29/11 och fram till den 1/12.

Notera också att varje gång du handlar hos oss, och du använder en reusable cup, blir du belönad med dubbla stämplar. Ett sätt för oss att ge lite extra kärlek till de gäster som prioriterar hållbarhet.

Nyfiken på vad vi gör inom hållbarhet? Gå in på www.tomorrowfriendly.com, där går det att läsa om hur vårt premiumkaffe produceras och rostas till hur vi arbetar med att minska svinnet och plastanvändningen.

 

Ladda ner vår app här