Frukosten är serverad! Vi lanserar nu ett sprillans nytt frukostkoncept med mängder av spännande produkter som förgyller dagens viktigaste måltid. Espresso House frukost är perfekt för den som är på språng och vill ta den med sig eller för den som tycker om att i lugn och ro avnjuta den på plats. Frukostsortimentet består av dagsfärska, växtbaserade och lokala ingredienser. Det som är bakat kommer från vårt egna bageri i Malmö.

En helt ny uppsättning av mackor
På frukosten har vi fyllt på med helt nya varianter av mackor som alla kommer i rustikt surdegsbröd. Frukostmackorna är fyllda med vitaminrika Alfagroddar. Groddarna är skördade utanför Munka-Ljungby, i regi av Munkagrodden. Surdegsfrukostmackorna säljs med följande smaker; kalkon och ost, ägg och kaviar samt tomat och avokado.

Pannkakor och scones
Få saker förgyller frukosten så mycket som perfekt gräddade pannkakor och scones. Våra scones har fått ett nytt recept och bakas numera på filmjölk och svenskt smör. Till detta serveras våra scones med en utsökt hallonsylt från Den Gamle Fabrik. Våra pannkakor har också fått sig ett lyft och görs numera på dinkelmjöl från svenska gårdar. De utsökta och fluffiga pannkakorna kombineras med vår egna fruktkompott

Yoghurts, overnight oats och bowls
Våra populära yoghurts, overnight oats och bowls har alla fått en ny krispig granola med nordiska bär som topping. Granolan är vårt egna recept och kommer från bageriet i Malmö. Två nya yoghurts har tagit plats i sortimentet varav den ena är helt och hållen vegan med mango-soygurt, mangobitar och kokosflarn. Den andra yoghurten är en naturell kombinerad med vårt egna recept på äpple och ingefärakompott. Båda toppas med den krispiga granolan.

Vi passar också på att uppdatera våra omtyckta overnight oats med tre nya smaker; äpple och kanel, skogsbär samt mango och kokosnöt. Samtliga serveras, precis som våra yoghurts och bowls, med granola.