Varje dag drabbas ett barn av cancer i Sverige. Framsteg inom barncancerforskningen gör att 85% av barnen överlever, vilket är positivt men det är inte tillräckligt. Barncancer är fortfarande den vanligaste dödsorsaken för barn mellan 1 och 14 år. Det är både sorgligt och oacceptabelt. Espresso House stödjer därför Barncancerfonden och hjälper till att samla in pengar till forskningen.

Som ideell förening sprungen ur drabbade familjers gemensamma engagemang, fyller Barncancerfonden en viktig funktion. De finansierar forskning med målet att alla cancerdrabbade barn ska överleva. September månad är Barncancermånaden och Espresso House är stolta att för fjärde året i rad engagera sig i  månaden och stödja Barncancerfondens livsviktiga arbete genom olika initiativ.

Samtliga initiativ genomförs digitalt med respekt för COVID-19 och nedan är de aktiviteter Espresso House kommer att genomföra:

Tradera auktioner
Under september månad – vecka 37,38 och 39 – kommer Espresso House att lansera auktioner på Tradera där svenska folket kan buda hem en årsförbrukning av våra mest populära drycker; latte, cappuccino och bryggkaffe. Årsförbrukningen kommer att göras tillgänglig i Espresso House appen och alla pengar som auktionerna genererar går oavkortat till Barncancerfonden.

Vill du buda hem en årsförbrukning av kvalitetskaffe? Klicka på länken här

Digitala tävlingar i sociala medier
Parallellt under september och med Tradera-auktionerna kommer Espresso också aktivera olika insamlingar i våra sociala kanaler i syfte att stötta Barncancerfonden. Håll utkik på vår Instagram och Facebook-sida för mer information. Tillsammans gör vi skillnad!