Som nordens ledande cafékedja är vi stolta över att kunna berätta att det numera går att köpa vårt fantastiska kaffe dagligvaruhandeln. Premiumutbudet som går att finna i utvalda butikshyllor runt om i landet består av bryggkaffe, espressobönor och kaffekapslar. Enkelt att köpa med sig hem nästa gång man är och handlar.

Lanseringen, som sker i Sverige, Norge och Danmark, betyder att Espresso House blir första nordiska cafékedja att på allvar etablera sig i svensk dagligvaruhandel. Det är också första gången som Espresso House säljer kaffe ute i dagligvaruhandeln och i ett första skede sker försäljningen i utvalda ICA butiker. Ambitionen är att kaffet på sikt ska finnas i fler dagligvarukedjor.

Ett kaffe i världsklass
Bryggkaffet och espressobönorna som säljs i butik är ett s.k. Specialty Coffee, ett kaffe endast omkring 5% av världens kaffe kvalificerar sig som enligt Specialty Coffee Association standard.
Det egna rosteriet i Länna utanför Stockholm, ett av Europas modernaste, har för hand rostat premiumbönorna med olika temperaturer och tider för att ge kaffet sina speciella smaker. Choklad, nötter, karamell och marsipan är några av smakerna som karaktäriserar kaffet från Espresso House.

Det går också att köpa ekologiskt bryggkaffe och espresso i butik tillsammans med kaffekapslar*. Det sistnämnda har exklusivt tagits fram för lanseringen och är ett nytt tillskott i Espresso House sortiment.

Håll utkik efter vårt premiumkaffe i din närmsta butik och följ oss i våra sociala kanaler för mer information och uppdateringar om Espresso House sortiment.

*Espresso House aluminium kaffekapslar är speciellt designade för Nespresso®* Original coffee machines, med undantag för U®*, Umilk®*, Expert®*, Expert&Milk®*, Prodigio®* and Prodigio&Milk®* modeller köpta efter 25 juli 2016.