9 JUNI 2022

Dags att svalka sig med Espresso House Draft!

Bra saker tar tid och är värda att vänta på. Men tänk om vi kunde servera dig de goda sakerna med mindre väntan? I ett växande antal av våra Coffee shops kan vi nu göra det! Lagom till sommarsäsongen utökar vi vår meny för kalla drycker med helt nya Espresso House Draft, där våra baristor kan servera iskalla drycker på ett ögonblick!

Den nya Draft-baren är grunden till alla våra läckra, kalla drycker med sina fyra individuella tappar för:

  • Signature Cold Brew
  • Krämig espresso
  • Iste Hibiscus
  • Iste Mango

Vad är Cold Brew, undrar du kanske?
Cold brew ger en rundare och mjukare smakupplevelse. Hemligheten är att bönorna ligger i kallt vatten i många timmar – en mycket längre ”bryggningstid” än vanligt. Som ett resultat av detta extraheras fler smaker medan mindre syra tillförs till drycken.

Var vi serverar Espresso House Draft
I juni lanseras Espresso House Draft endast i utvalda Coffee shops. I Sverige kommer ett 50-tal Coffee shops att servera Draft-drycker och vi planerar för att servera det i ännu fler shopar under nästa år.

Vi är superglada över att vara den första kafékedjan i norra Europa som äntligen kan servera kalla drycker från tapp till fler gäster än någonsin tidigare. Eftersom vi rullar ut Draft till en större publik i Sverige kommer fler gäster äntligen kunna utforska den underbara världen av kallt kaffe i världsklass!