Gåvor från privatpersoner och företag har bidragit till att forskningen kring barncancer gjort stora framsteg. De senaste siffrorna visar att överlevnaden för barn med cancer har ökat från 80 till 85 procent i Sverige.  Men trots det är barncancer den vanligaste dödsorsaken för barn mellan 1 och 14 år i Sverige. Därför måste kampen mot barncancer fortsätta.

De senaste tre åren har vi tillsammans med våra gäster i Sverige samlat in 1,16 miljoner kronor till Barncancerforskningen – något vi är stolta över då vi bidragit till att fler barn överlever cancer.

Vår förhoppning är att alla barn ska överleva barncancer, så därför fortsätter vi under julen 2019 och framåt att samarbeta med Barncancerfonden. Under 2020 kommer vi med fler initiativ. Tillsammans håller vi cancer borta från barn!

Julen är en fantastisk högtid många längtar till, speciellt om man är barn. Tyvärr finns det barn som inte får njuta av julen och istället måste tillbringa den på sjukhus. Så ska det inte behöva vara och mot den bakgrunden stöttar vi @Barncancerfonden i deras arbete med att bekämpa barncancer.