Välkommen våren!

Efter en lång vinter är våren äntligen här och vi är inte sena att välkomna den! Vi introducerar många nya innovationer inom matkategorin med färska och färgglada ingredienser, veganska alternativ och uppfriskande drycker.

Uppfriskande och innovativa nyheter

Vårlanseringen har en fantastisk mix av fräscha och lyxiga maträtter, tillsammans med energigivande och uppfriskande drycker. Vad sägs om något med extra allt? Vår Deluxe Bagel med kyckling & tryffelmajonnäs lovar just det! För dig som älskar vår focaccia lanserar vi nu en med klassiska smaker som inte kan bli fel – Prosciutto & Mozzarella.

Vi lanserar även två nya smakkombinationer bland våra baguetter, en Kyckling Ceasar och en helt vegansk med Avokado & dragonmajonnäs. Vi uppdaterar även vårt recept för en av våra Veggie bowls samt för Grekisk sallad och gör dem båda 100% veganska med en innovativ Greek style cheeze! Det bästa med alla dessa nyheter? Du kan enkelt ta dem med dig till vårens första picknick! Vad passar inte bättre än en kall dryck till?

Våra nya Iced Tea Boosters kommer i två varianter – Hbiscus Pink Grape och Green Tea Mango. Det är två funktionella isteer som är boostade med Vitamin C och B6 som bidrar till normal funktion av immunsystemet.

På utvalda Coffee shops lanserar vi Signature smoothies – veganska smoothies gjorda enbart på frukt och bär! De kommer i tre olika smaker, Röda bär & banan, Grönkål, lime & ingefära samt Mango, passion & kokos. Vilken blir din favorit?

Något sött till kaffet?

Självklart vill vi även erbjuda något härligt sött som passar perfekt till fika. Vad sägs om en Cheesacake Hallon bakad på färskost och hallon? Eller en av våra favoriter, Pekankola bulle som gör comeback denna vår?

Vi hoppas att, oavsett vad du väljer, kunna få boosta dig med lite härlig vårenergi med denna färgsprakande vårlansering – välkommen!