Äntligen är det dags att ta fram raggsockorna, gosa in sig i sin vinterjacka och njuta av den mysigaste perioden på året! 5 November släpper vi vår vintermeny som är fylld av varma drycker, fantastiskt goda bakverk och svalkande nyheter.

Våra vinterdrycker

Som alltid gör den härliga Tomtelatten återigen entré och förgyller vardagen, oavsett om den är solig eller grå. Detta året har den dock med sig två nyheter till vintermenyn:

Polkalatten – vår teori är att choklad + mint = sant! Mörk chokladsås, mintsyrup och espresso, toppas med krämig ångspunnen mjölk, vispad grädde och knaprigt polkakross, kan det bli annat än magiskt?

Polkalatten gör sig sällskap med vår Nougatkola latte – En magisk smakkombination med nougat och kola, i perfekt blandning med espresso, ångspunnen mjölk, toppad med vispad grädde och ännu mer kolasås

Dessa härliga drycker värmer ända in i själen, och varje kopp görs på kärlek från våra fantastiska baristor.

Vintern tar även med sig nyheter på kalldrycksfronten, låt oss presentera en krämig Frapino med polka, den magiska smakkombinationen nougatkola i iscappuccino-kostym och slutligen Tomtelattens iskalla kompis Tomteislatte!

 

Våra vinterbakverk

En kaffe kommer sällan ensam, och njuts bäst av tillsammans med sällskap. Med vintermenyn kommer det även härliga nyheter även bland våra bakverk!

I år kommer du kunna njuta av en Snöboll som inte är gjord av snö utan av havre med rostad och karamelliserad vit choklad, som passar perfekt till eftermiddagskaffet.

Vi har även gjort en jultwist på en våra härliga veganska cookies – Cookie saffran & mandel. Och vi får dessutom ett kärt återseende av både vår klassiker Pepparkaksmuffinsen, men också vår älskade saffransbulle.

Vinternyheterna är perfekta att fika i våra coffee shops, men de går även att förbeställa i vår app, fika på språng, beställa till kontoret via catering eller varför inte beställa fikat till advent via hemkörning. Möjligheterna att fika vinterns mysigaste fika är många!