När vintermörkret lägger sig lyser varje coffee shop ännu starkare, och vad passar bättre då än att njuta i vintermörkret av vår härliga julmeny?

Vi är många som älskar julen, och frågan om när julmusik är passande att spela eller när julpyntet får åka upp är något som gäckar många av oss varje år. Men det är ett tecken på jul som vi tycker är starkare än många andra – Tomtelattens återkomst!

Välkommen julmenyn

Precis som alla andra år kan vi alltid förlita oss på att julens största ljuspunkt kommer tillbaka – Tomtelatten! I år har Tomtelatten sällskap av två andra favoriter. En av dem är vår nya återkommande hjälte; Nougatkola Latten. Efter succén förra året var det solklart att den ansluter sig till vår jultrio även i år.

Sist men absolut inte minst, en smak som många har efterfrågat! Vår julnyhet; Orange Mocha Latte, en latte med perfekt kombo av söt apelsin och mörk choklad. Denna smak kommer givetvis även finnas som kallt alternativ som Frapino Orange Chocolate.

Bakverk bakat med kärlek och julstämning

Givetvis kommer det även finnas fantastiska julbakverk att njuta av fram till jul, bakade på kärlek och julstämning i vårt egna bageri i Arlöv. Först ut är såklart vår klassiker; Den saftiga Saffransbullen och mjuka Pepparkaksmuffinsen. Dessa två slår även följe med förra årets favorit; Snöboll!

Likt varje år lanserar vi även några spännande julnyheter, och i år kommer dessa att vara en fantastiskt krämig Cheesecake Polka och en otroligt smakrika Frozty Winter Bun!

Som ni märker är årets julmeny en härlig blandning av gamla favoriter och spännande nyheter, som kan sätta glans på tillvaron under årets mörkaste och mysigaste dagar! Julkampanjen pågår till och med den 4 januari, men vänta inte tills dess med att smaka fram din favorit – produkterna finns så länge lagret räcker.