Drömmar blir uppfyllda

Du som älskar kaffe, det här är till dig!
Äntligen, med vår kaffeprenumeration kan du njuta av kaffe i världsklass och många andra findrycker – varannan timme, varje dag!

Hur funkar det?

1
Börja prenumerera
I appen, tryck på profil. Prenumerationer finns i listan under meddelanden. Välj ett av alternativen och få din första dryckeskupong på direkten!
2
Hämta. Njut. Repetera.
När du hämtat en dryck, så får du nästa kupong efter bara två timmar.
3
Avsluta när du vill
Du kan avbryta prenumerationen när som helst. Den avslutas direkt efter att din nuvarande period har gått ut.

Classic

Så enkelt, men så gott. I vår kaffeprenumeration Classic ingår två olika sorters bryggkaffe och alla våra ekologiska teer.

Classic Subscription

Favorite

Till brädden fylld med kärlek. Med prenumerationen Favorite är din kopp alltid fylld med det bästa du vet.

Favorite Subscription

Special

Skäm bort dig själv! Det här är prenumerationen för dig som vill ha extra allt. I den ingår nämligen alla drycker på menyn (typ alla).

Special Subscription

Premium

Det finns de som tycker att lagom är bäst. Sen finns det de som vill ha allt och det är för dem vi skapat Premium prenumerationen. Med den njuter du av ALLA (exakt alla) på hela menyn, varannan timme, hela dagen lång.

Premium Subscription

Prenumeranter betalar bara 25 SEK

Unna dig själv lite extra lyx nu och då! Oavsett vilken prenumeration du har, så får du specialpriset på de drycker som inte ingår i din prenumeration.

Gör någons dag…

… i upp till 90 dagar!

Du kan ge bort en kaffeprenumeration på vilken nivå som helst. Det är enkelt i appen! Det enda som kan vara svårt är att bestämma om njutet ska vara i 30, 60 eller 90 dagar.

Download app
Make someone's day

Fler appfunktioner

Det här kommer göra dina kaffepauser så mycket enklare!

Gå före kön

Beställ direkt i appen! Ditt framtida jag kommer tacka dig för din beställning. Välj dina favoriter från Espresso House, betala direkt i appen och sen slinker du bara in och plockar upp din beställning.