Behöver ni lunch catering i Stockholm? Då är det oss på Espresso House ni ska vända er till. Vi kan erbjuda ett omfattande sortiment av unika produkter för alla smaker och tillfällen.

När ni behöver en paus för en energigivande lunch eller om ni ska ha ett lunchmöte har vi en rad fräscha och nyttiga alternativ att erbjuda. Beställ sallader, bowls eller wraps och kombinera med färskt bröd direkt från vårt egna bageri.

Era kollegor förtjänar det bästa. Välj vad ni själva skulle välja att äta till lunch och ta med er det godaste från Espresso House för en härlig lunch tillsammans.

 

Kontakta vår cateringavdelning:
010-888 73 28
catering@espressohouse.se

 

 

Varför välja Espresso House? Låt oss berätta varför:

  • Det är smidigt och det enda som ni egentligen behöver göra är att lägga den beställning ni vill ha. Därifrån sköter vi resten.
  • Genom att vi har en egen centralfunktion för catering kan vi hålla en hög servicegrad. Vi kan snabbt behandla er beställning med full kontroll – från det att ordern läggs, till att den levereras. Ni kan lägga er beställning fram till klockan 16.00 för att få den redan dagen efter.
  • Catering innebär oftast mat till många och därmed varierade smaker, dieter eller allergier. Av den anledningen erbjuder vi alternativ för alla, oavsett behov.
  • Vi håller vad vi lovar och vågar därför garantera högsta leveranssäkerhet i alla led.
  • Vi levererar och dukar upp våra egna, unika produkter när ni vill – och där ni vill – ha dem. Allt enligt överenskommelse.

Lunchcatering i Stockholm efter era unika behov

Genom vår lunchcatering kan ni välja bland våra populära menyer eller att själva komponera en komplett beställning som passar just era önskemål. Oberoende av hur ert val ser ut kombineras det bäst med våra fräscha smoothies, goda juicer eller övriga kalla drycker – och glöm inte det givna kaffet efter maten.

Finns det allergier eller speciella dieter inom sällskapet? Inga problem! Kontakta oss gärna och berätta mer, så kan vi svara med vilka alternativ som finns att välja utefter de behov som finns.

Kontakta oss för ytterligare information eller rådgivning

Vill ni veta mer om vår lunch catering i Stockholm eller ha rådgivning gällande beställning? Tveka då inte att ta kontakt med oss. Vi ger er svar på era frågor och berättar gladeligen mer om vårt sortiment, samt hur vi kan bistå er på bästa sätt.

Vi ser fram emot att höra ifrån er. Varmt välkomna.