Bästa frukosterbjudandet

Best Breakfast Deal in town - Espresso House

Morgonen är alltid bättre med frukost!

Börja dagen med en härlig frukost och oslagbara erbjudanden, varje dag fram till kl. 11.00! Välj mellan våra croissanter (även de fyllda ingår), frukostmackor, våra nya toasts, scones (naturligtvis!), yoghurt, nybryggt bryggkaffe, ekologiska teer, juicer eller smoothies. Välj 2 för bara 49 kr eller om du är sugen på en matigare frukost, välj 3 för 69 kr. ** Coffee shops på flygplatser, Töcksfors Centrum, Nordby och Scandinavium har avvikande frukostpriser **

Frukostalternativ på Espresso House

Varför är det här stans bästa frukost?

Pick & Mix, valet är ditt!

Är du sugen på en Bacon & Ägg Toast tillsammans med ditt bryggkaffe idag? Kan du inte bestämma dig för om du är sugen på en Croissant med skinka och ost, en Scone eller en yoghurt? Varför inte ta allt! Med vår Pick n' Mix-frukost kan du det!

En croissant och nybryggt kaffe i ta med mugg

Ett bra erbjudande, valuta för pengarna

Välj 2 frukostprodukter för 49 kr, eller 3 för bara 69 kr - vi vill inte skryta, men det är ett ganska bra erbjudande om du frågar oss! Och om du vill uppgradera till någon annan dryck från vår meny kan du göra det för bara +15 kr!

Classic scone and ice latte for your breakfast!

Gott och mättande

Minns du första gången du åt vår favoritfocaccia med kyckling och mozzarella på Espresso House? Hur njutbar den upplevelsen var? Upplev den känslan igen med vår nya frukost! Helt enkelt utsökt.

Frukost på Espresso House - Gott och mättande

En god morgon är en frukostmorgon. Besök Espresso House och börja din dag på bästa sätt!

Espresso House breakfast deal: 3 for 69 kr