När ni eftersöker ett företag som erbjuder bra catering av fika i Stockholm med ett varierat utbud är det oss på Espresso House ni ska vända er till. Ge oss några minuter av er tid, så ska vi berätta varför.

Låt oss börja med att fråga vad riktigt bra catering av fika innebär för er? För oss innebär det att den är vällagad med omsorg utan att kosta en förmögenhet. Just därför vill vi erbjuda precis det genom våra unika produkter som är framtagna efter egna recept för att bemöta samtliga behov i ert sällskap.

Ta med er det godaste från Espresso House till mötena, dagens fikastunder eller den långa säljpresentationen. Bjud på gott fika som sätter guldkant på och piggar upp i varje sammanhang. En god fika uppskattar alla. Frågan är bara vad som passar er bäst, och hur vi kan hjälpa er på bästa sätt?

Kontakta vår cateringavdelning:
010-888 73 28
catering@espressohouse.se

 

 

Om vårt kaffe är vår själ, så är vårt bageriet vårt hjärta

För oss är därför bagaren minst lika viktig som baristan. Allt bröd och alla bakverk som vi erbjuder är bakat med stor kärlek och omsorg på Espresso House Bakery, vilket är vårt egna bageri som är beläget i Malmö.

Fördelarna med att ha ett eget bageri är många. Dels ger det oss full kontroll över vad vi serverar våra kunder, dels ger det oss både friheten och möjligheten att utveckla nya godsaker. Samt att snabbt kunna anpassa vårt utbud efter de önskemål som vi tar emot, vid exempelvis catering av fikabröd.

Hemligheten med att göra bakverk och bröd är att inte tumma på råvarukvalitén. Därför använder vi oss av de bästa råvarorna av högsta kvalité. I våra bakverk använder vi äkta smör istället för margarin för att optimera saftigheten och vi smaksätter enbart våra bakverk och bröd med äkta, naturliga produkter.

Vår filosofi är enkel – vi använder inga onödiga tillsatser och bara råvaror av högsta kvalité.

5 anledningar till varför ni beställa fika från Espresso House

  • Vi erbjuder alternativ för alla. Oftast innebär beställning av catering varierade smaker, dieter eller allergier.
  • Vi erbjuder unika Espresso House-produkter. Vi levererar och dukar upp våra egna, unika produkter när ni vill, och där ni vill, ha dem.
  • Vi erbjuder hög servicegrad. I och med att vi har en egen centralfunktion för catering behandlar vi snabbt er beställning snabbt med full kontroll – från lagd order, till leverans.
  • Vi erbjuder flexibilitet och smidighet. Ni lägger den beställning ni vill ha utifrån färdiga menyer eller skräddarsydd enligt specifika önskemål. Sedan sköter vår personal resten.
  • Vi erbjuder högsta leveranssäkerhet. Vi håller vad vi lovar och vågar därför lova högsta leveranssäkerhet i alla led.

Kontakta oss för catering av fika

Vi är högst angelägna, om och lägger stor vikt vid, att vara flexibla och lyhörda. Av den anledningen erbjuder vi laktosfria, vegetariska och veganska alternativ och ni kan uppdatera beställningen hos oss senast klockan 16.00 för att få den redan dagen efter.

Vill ni veta mer om vår catering av fika i Stockholm är ni givetvis varmt välkomna att ta kontakt med oss. Vi hjälper er gärna.