FAQ: Subscription

Undrar du över något? Här nedan finns svaren på de vanligaste frågorna. Skulle du inte hitta det du söker efter är du välkommen att höra av dig på support@espressohouse.com

 • Kan jag få min prenumerationsdryck och en uppgraderad dryck i ett och samma köp?

  Endast en dryck kan rabatteras per prenumerationskupong. Om du köper en dryck som ingår i din prenumerationfår du den som vanligt. Om du istället väljer att köpa en dryck som inte ingår i din aktiva prenumeration men som finns på vår meny (ej flaska) kostar den 25 kr istället för fullpris.

 • Hur betalar jag min prenumeration?

  För att betala din prenumeration så behöver du koppla ditt betalkort till appen. Du kan inte betala med ditt app-saldo då detta är en prenumeration som dras var 30 dag från ditt kontokort.

   

  Om du har problem att lägga till ditt kontokort, läs mer här

   

 • Hur uppgraderar jag min prenumeration?

  När du vill uppgradera ditt abonnemang så betalar du mellanskillnaden för abonnemanget baserat på de dagar du har använt av ditt nuvarande abonnemang. Det betyder att om du till exempel köper det klassiska-abonnemanget och uppgraderar till favorit-abonnemanget redan samma dag, så kommer du få 149kr i avdrag, men om du har har haft abonnemanget halva månaden innan du uppgraderar så kommer du få 74,5kr i avdrag istället.

   

  När du uppgraderar till ett nytt abonnemang så startar det nya abonnemanget om från dag 1, så du köper alltid 30 dagar av det nya abonnemanget, och inte så många dagar som återstod på ditt gamla.

   

 • Hur fungerar Subscription?

  Prenumerationen är integrerad i Espresso House app. Du får en kupong i appen som fungerar som betalning i alla coffee shops för en dryck av valfri storlek. En ny kupong genereras var 120: e minut.

  Du kan välja mellan fyra prenumerationer,
  Klassisk: Filterkaffe och te, 149 kr per månad.
  Favorit:  Klassikmeny plus övriga varma och kalla kaffedrycker, 349 kr per månad. Se komplett lista i appen.
  Special: Favoritmeny plus varma och kalla kaffedrycker med smaksättning, 449 kr. Se komplett lista i appen.

  Premium: Specialmenyn plus alla andra drycker så som Frapinos ex, 749kr. Se komplett lista i appen.

  Prenumerationen pågår i 30 dagar och fortlöpande. Det finns ingen bindningstid och prenumerationen kan avaktiveras i appen.