FAQ: Generell

Undrar du över något? Här nedan finns svaren på de vanligaste frågorna. Skulle du inte hitta det du söker efter är du välkommen att höra av dig på info@espressohouse.se. Gäller din fråga Coffee Card eller vår app, vänd dig gärna till coffeecard@espressohouse.se.

 • Får jag ta med min hund till er?

  Vi välkomnar hundar på Espresso House, dock under förutsättning att andra gäster som besöker oss samtidigt inte är allergiska eller känner ett obehag. Baristor förbehåller sig därför rätten att be gäster med hund att lämna coffee shopen eller, om möjligt, lämna hunden utanför om andra gäster upplever och påpekar obehag och/eller allergi.

 • Jag tycker ni har många goda produkter och skulle vilja kunna tillaga t.ex. kaffet hemma. Hur gör jag?

  Vi säljer bönor, te, chai och syrup för hemmabruk i våra coffee shops. Dessutom riktigt bra kaffekvarnar och andra tillbehör du kan behöva för att göra riktigt bra kaffe hemma. För mer information och hjälp, fråga din barista.

 • Varför kan jag inte ta kontakt direkt med en coffee shop om jag vill sälja något till er?

  Eftersom våra coffee shops inte drivs genom franchise sköts alla uppköp centralt.

 • Har ni ett belöningssystem för gäster som återkommer ofta?

  Vi har vårt Coffee Card som ett fysiskt eller digitalt kort (vår egen app). Med Coffee Card får du 10 % rabatt på vårt sortiment (gäller allt ät- och drickbart, dock ej på redan rabatterade produkter). Har du vår app får du dessutom personliga erbjudanden som du kan utnyttja i våra coffee shops.

 • Jag tycker Espresso House borde sälja en viss produkt. Vem kontaktar jag?

  Kontakta vår produktavdelning via info@espressohouse.se – vi är alltid tacksamma för tips!

 • Jag skulle gärna vilja att Espresso House sålde mina produkter. Hur gör jag?

  Om det handlar om produkter man kan äta och dricka så kontaktar du vår produktavdelning via info@espressohouse.se. Tänk dock på att vi har eget bageri och kaffeleverantör. Vad gäller utrustning och tjänster så kontaktar du aktuell avdelning

 • Jag skulle gärna se att en Espresso House öppnade där jag bor. Hur gör jag?

  Om du har tips på en bra lokal, kontakta vår etableringsavdelning via info@espressohouse.se. Vi letar ständigt efter nya fina lokaler!

   

 • Jag skulle vilja öppna ett Espresso House. Hur gör jag?

  Espresso House är inte en franchise-kedja – vi driver alla coffee shops i egen regi. Därför kan man inte öppna fristående coffee shops i vårt namn.

Följ oss på Instagram