FAQ: Förbeställning

Undrar du över något? Här nedan finns svaren på de vanligaste frågorna. Skulle du inte hitta det du söker efter är du välkommen att höra av dig på info@espressohouse.se. Gäller din fråga Coffee Card eller vår app, vänd dig gärna till coffeecard@espressohouse.se.

 • Vad betyder förbeställning?

  Förbeställning är en funktion som gör det möjligt att beställa mat och dryck direkt i appen som du kan hämta upp på den shop du har valt. Du väljer om du vill sitta kvar i shopen eller om vi ska paketera beställning så du kan ta med dig den.

 • Hur lägger jag en förbeställning?

  1. Tryck Beställ i appen
  2. Välj vilken shop du vill beställa från.
   Appen kommer ge dig förslag på närmsta shop, men du kan också söka efter valfri shop.
  3. Välj det du vill beställa som finns på menyn.
  4. Skräddarsy din vara om du önskar, till exempel vilken typ av mjölk, värme, eller storlek du vill ha.
  5. Välj Lägg till produkt
  6. Gå vidare med din beställning genom att trycka på ’Se din beställning’.
   Här berättar appen för dig vilken shop och produkt du har valt.
  7. Välj att aktivera erbjudanden om du vill.
  8. Välj Sitta här eller Take-away
  9. Välj betalningsmetod
  10. Slutför din beställning genom att trycka ’Betala och skicka beställning’
  11. Efter slutförd beställning får du ett ordernummer, och kan följa statusen på din beställning direkt i appen.
 • Varför kan jag bara lägga förbeställning på vissa shopar?

  Under en tid kommer du bara kunna förbeställa på utvalda shopar i Sverige. Vi jobbar på att utveckla vårt koncept och fler shoppar kommer läggas till allt eftersom. Håll utkik efter din shop i appen!

 • Hur ändrar jag tid för upphämtning?

  I dagsläget går det inte att ändra tid för upphämtning, säkerställ alltid att du kan hämta beställningen vid den angivna tiden appen föreslår innan du genomför köpet.

 • Varför kan jag bara beställa vissa saker från er meny i appen?

  Förbeställning är nytt för oss och för att säkerställa att vi kan leverera din produkt så bra som möjligt börjar vi med en begränsad meny. Vi kommer utöka menyn hela tiden så håll utkik efter uppdateringar!

 • Mitt erbjudande fungerar inte, vad gör jag?

  Dubbelkolla erbjudandet så att ditt köp uppfyller alla krav och försök igen, om det fortfarande inte fungerar kan du efter genomfört köp höra av dig till vår gästsupport.

 • Hur betalar jag?

  Du kan antingen betala med ett inlagt betalkort, eller med insatta Coffee Card pengar. På fliken Coffee Card kan du lägga till ett betalkort genom att trycka på ”Hantera kontokort” och sedan trycka på ”Registrera kontokort”. Du kan även fylla på ditt Coffee Card med ett inlagt betalkort eller med Swish. När du betalar med insatta Coffee Card pengar får du 10% på all mat och dryck du köper, och lägsta insättningsgräns är 300 kr.

 • Jag råkade lägga fel order, hur går jag tillbaka?

  Det går tyvärr inte att ångra en order eller få pengarna tillbaka, därför är det viktigt att du säkerställer att din order är rätt innan du lägger den. Läs våra villkor för mer information https://espressohouse.com/myespressohouse/allmanna-villkor/

 • Hur ångrar jag min förbeställning?

  Efter att beställningen är slutförd går det inte att ångra sin beställning. Se våra villkor för mer information <https://espressohouse.com/myespressohouse/allmanna-villkor/>

 • Vad händer om jag inte hämtar min beställning i tid?

  Blir du försenad till upphämtning av din order kan vi inte göra någon ny eller ge dig pengar tillbaka, oavsett omständigheter.

 • Jag är inte nöjd med min beställning, vem hör jag av mig till?

  Om du inte är nöjd med din beställning ska du höra av dig till shopen du beställde ifrån i första hand. De ser till att göra en ny åt dig på en gång!

  Om du inte har möjlighet till detta får du gärna höra av dig till vår gästsupport.

 • Jag var tvungen att vänta på min beställning när jag kom till shopen, vem hör jag av mig till?

  Vi har som mål att alltid kunna leverera beställningar vid rätt tidpunkt och ge dig världens bästa service. Dock så kan oförutsedda omständigheter ske och därför kan vi inte garantera eller ansvara för att beställning blir gjord i tid. Vänd dig gärna direkt till shopen om detta sker så hjälper de dig vidare!

 • Varför behöver ni min platsdata för att göra en förbeställning?

  Vi efterfrågar din platsdata för att kunna föreslå shopar som är närmast dig. För mer information om hur och varför vi använder din platsdata, se vår integritetspolicy https://espressohouse.com/myespressohouse/integritetspolicy/

Följ oss på Instagram