5 SEPTEMBER 2022

Njut av hösten med både nya och gamla favoriter!

Det är äntligen höst och med årstiderna kommer nya produkter på Espresso House!

Vi välkomnar tillbaka vår älskade Pumpkin Latte och säger hej till en ny latte med smaker av äppelpaj och caramel. Sen har vi även utökat menyn med både ett nytt bakverk och ny bagel!

Välkommen tillbaka Pumpkin Latte!

Vi välkomnar hösten och säsongens självklara favorit: Pumpkin Latte. Försäljningen av Pumpkin Latte har de senaste två åren fördubblats och den är utan tvekan en av våra mest populära drycker.

Vår Pumpkin Latte har varma och lite kryddiga smaktoner som passar fantastiskt till årstiden - en årstid då det blir kyligare och mörkare och man gärna värmer sig med en härlig fika. Drycken går även att beställa kall för den som inte är helt villig att lämna sommaren bakom sig ännu!

Nya smaker, nya favoriter

Hösten är inte komplett utan härliga nyheter från espressomaskinen och i år kan vi stolt presentera vår fantastiskt goda Apple Pie Caramel Latte. Drycken finns även som två kalla varianter i form av Islatte och Iscappuccino.

Några lite mer matiga nyheter som vi lanserar i höst är vårt helt veganska bakverk Half baked Choco Caramel muffin och vår saftiga Deluxe Smokey BBQ Brisket bagel.

Ett läskigt & läskande återseende

Utöver Pumpa och Apple Pie Caramel dryckerna återkommer förra årets nykomling: Vampire Frapino, som passar de lite yngre gästerna. Drycken är i smaken jordgubb och vit choklad och har en lite läskig twist med låtsasblod av jordgubbssås i glaset. Frapinon kommer att finnas i våra Coffee shops under perioden: 18 oktober – 2 november.