16 MARS 2023

Seasonal Brew från Peru!

Se till att smaka på vår Seasonal Brew från Peru innan det är för sent – den här Specialty Coffee kaffet kommer bara finnas på våra Coffee Shops under en begränsad tid!

Bönorna till denna begränsade upplaga av Specialty Coffee har vuxit i det sydamerikanska höglandet San Ignacio, i Cajamarca, på cirka 1 500-1 850 meters höjd. För detta smakrika kaffe har vi att tacka en grupp på cirka 70 småskaliga kaffebönder som genom att prioritera och värna om naturen, tillför ett större värde till kaffet och dess omgivning.

Såsom alla våra kaffebönor har även detta kaffe rostats med stor omsorg på vårt eget rosteri i Sverige. På så sätt hyllar vi det passionerade arbetet bakom bönorna samtidigt som vi ser till att vi kan servera dig en exceptionell smakupplevelse!

Låt oss bjuda in dig till att slå dig ner och koppla av med en kopp av detta underbart lena kaffe med en krämig munkänsla och smaktoner av rött äpple och smörkola. Det är ett perfekt sällskap till både frukost, lunch eller eftermiddagsfikat!