3 JANUARI 2023

Börja det nya året, på ditt sätt!

Låt oss börja 2023 med ett nytt löfte: mer mmm... -stunder i vardagen, med mindre trassel och mycket mer hassel(nöt)!

Ja, vi talar såklart om våra Hazelnut drycker! Vi vet att du har saknat dem större delen av 2022, och det är därför vi nu välkomnar dem tillbaka på menyn. Vilken blir din vinterfavorit? Vår varma Hazelnut Latte, vår iskalla variant eller vår goda Hazelnut Latte med choklad?

På tal om nya vanor och rutiner, varför inte prova vår Hazelnut Latte med havredryck den här säsongen? Det passar utmärkt till vinterns mest populära bakverk, den svenska Semlan som är lika perfekt till utseendet som till smaken! Men varför passar vår Semla så bra till en växtbaserad dryck undrar du? Jo, för att den är helt vegansk! Det skulle du inte ha gissat, eller hur?

Starta direkt vid frukost!

Vem vill börja dagen med att göra kompromisser? Ingen! Som dagens första måltid är frukosten viktig, och vi vill att du ska njuta av den precis lika mycket som du längtat efter den. Det är därför våra nya frukosterbjudanden låter dig välja och blanda dina personliga favoriter från vår morgonmeny för att få dig på det perfekta morgonhumöret! Och för att göra dagen ännu bättre lovar vi att priset inte heller kommer kännas som en kompromiss .

Välj 2 frukostalternativ för 69 kr eller 3 för 89 kr*!

Passa på att besöka oss innan kl. 11.00 och låt oss skämma bort dig med en frukost som säkerställer att du börjar din dag på bästa sätt!

*Prisavvikelser kan förekomma på vissa Coffee Shops