5 JUNI 2023

Njut av regnbågen – för ett gott ändamål!

Först och främst: vi tar tydligt ställning mot alla former av diskriminering.
Vi anser att alla människor alltid ska ha samma möjligheter och rättigheter, både i privatlivet och yrkeslivet - oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning, sexuell läggning eller ålder.

Vi är stolta över att värdesätta och hylla mångfald eftersom det är nyckeln till att skapa en positiv arbetsmiljö för våra medarbetare och en hållbar verksamhet.

Eftersom vi vill ge stöd till regnbågsmänniskor från hela världen är vi glada över att inleda ett samarbete med Regnbågsfonden. Deras team har ett meningsfullt uppdrag att sprida den frihet och de mänskliga rättigheter som vi har uppnått i Europa till de delar av världen där regnbågspersoner fortfarande förtrycks och förföljs.

Som en insamlingsorganisation som inte bedriver några egna projekt samarbetar Regnbågsfonden med etablerade organisationer, främst direkt med lokala partners i olika länder runt om i världen.

Espresso House kommer att stödja Regnbågsfonden inte bara med en initial donation på 100 000 SEK, utan också genom att öka ytterligare donationer och medvetenhet om ämnet med en underbart färgglad produkt, Earl Gay by Dear Tea Society, som kommer säljas i utvalda Coffee Shops.

Earl Gay är ett te bortom alla definitioner av vad ett te ska vara och innehålla; en vild och vacker blandning av honeybush, vitt och svart te smaksatt med blowout, bergamott och regnbågar. Drick det med eller utan socker och mjölk. Drick den ikväll eller resten av livet. Drick teet ur en kopp, ur en sko eller direkt från tekets pipa. Det är ditt te. Och hur du älskar det är det bara du som bestämmer.

Var med och stöd Regnbågsfondens uppdrag att främja jämlikhet för alla: för varje teburk som säljs under sommaren 2023 donerar vi 5 SEK till fonden.

Njut av en kopp Earl Gay och fira varje steg mot en ännu mer fri och färgstark värld tillsammans med oss!