16 MARS 2023

Laddad för våren!

Finns det något mer energigivande än att vakna upp till fågelkvitter och naturlig solljus en härlig vårdag? Allt fler soltimmar, grönska och de första färgglada blommorna som försiktigt väcker våra själar ur vinterdvalan... Hörde vi dig gäspa och sakta vakna till liv? Vi är här med vårenergi! Vårens uppvaknande dränerar dina energinivåer och därför är det dags att ladda om! Vi har fyllt vår vårmeny med några extra energigivande produkter och några riktigt bra erbjudanden.

Öka din energi!

Njut av våra törstsläckande drycker som får dig på fötterna! Vi har förberett två nya iskalla drycker som gör lite mer än att bara återfukta din kropp. Låt oss presentera en uppfriskande kickstart: våra Iced Tea Boosters* med Guarana som innehåller koffein, vitamin B6 och B3. Och se till att smaka på de nya fruktiga smakerna! Vilken kommer att bli din favorit: Peach eller Raspberry?

*Innehåller koffein, vitamin B6 och B3 (niacin). Vitamin B6 och B3 (niacin) bidrar till att minska trötthet och utmattning.


Dags för en Bagel?

Oavsett om du är sugen på en liten, mellanstor eller STOR lunch så har vi en bagel som mättar perfekt! Välj mellan vår klassiska Cream Cheese Bagel, vår efterlängtade Chicken BBQ Bagel eller den nya veganska Deluxe Veggie Bao Bagel, och var beredd på en Happy Hour som verkligen är unik i sitt slag! I vår är det nämligen våra bagels som står i fokus under lunchen på Espresso House.

Det innebär att mellan 11-14 får du 20% rabatt på alla våra bagels!