3 NOVEMBER 2022

Vi önskar dig en riktigt GOD jul!

Det här är vår favoritsäsong på hela året! Vi vet att vi säger det varje säsong, men den här gången menar vi det verkligen!

Det är för de älskade traditionerna, som vår heliga Tomtelatte och för de små överraskningarna, som vår nya söta Crème Brulée Latte som kommer att få dig på festligt humör snabbare än du kan säga "ho ho ho ho"! Om du skulle bli alldeles för svettig av julförberedelserna finns båda dryckerna tillgängliga som islattes också!

Men vad vore julen utan bakverk? I år har vi tagit med oss ALLA traditionella smaker till bordet. Har vi pepparkakor? Ja självklart (men i muffinsform som vanligt). Har vi saffransbullen? Såklart! Och det är den saftigste saffransbullen du smakar i år, bland annat på grund av att den är fylld med söt, krämig mandelmassa. Har vi Frosty Winter Bun i år? Sluta ställa så dumma frågor: JA, det har vi! Och det är inte allt: vi har tagit med några fler nya godsaker också, som en underbar vegansk brownie med marshmallows.

Om du inte vet vad du ska njuta av först, låt vår app inspirera dig! Vår digitala adventskalender kommer att överraska dig med en spännande liten gåva varje dag fram till julafton. Varmt välkommen till Espresso House och låt oss njuta av denna magiska tid på året tillsammans!