4 JANUARI 2024

It’s all about the honey!

Njut av det nya året med söta överraskningar! När det nya året börjar och tar med sig vinterns kyliga vindar, är allt vi vill ha är en varm, mysig plats att vinterdvala medan vi ser fram emot vårens solstrålar och krokusblom. Medan vi väntar in våren låt oss servera dig en varm, honungskysst nyhet som kan lysa upp de mörkaste vinterdagarna!

A cozy cup that will keep you buzzing!
Vår nya Honeycomb Latte är den perfekta vintervärmaren. Det är en Latte baserad på en dubbel Espresso och Honeycomb syrup, toppad med vispad grädde, caramel-sås och strösslad med brunt socker. Indeed honey, it’s as sweet as can bee!

Taste-tea new beverages!
För alla Latte-älskare som gillar att upptäcka smakrika innovationer har vi bryggt några nya Tea Lattes för att ge dig en perfekt start på det nya året. Tea Latte Honeycomb låter dig dyka ner i den sammetslena fylligheten hos ett varmt Ceylon-te blandat med ångad mjölk, smaksatt med caramel-sås och Honeycomb syrup. Toppad med en strössel av brunt socker är det en smaksymfoni av sötma som värmer i vinterkylan. Är du istället ute efter lite iskall njutning? Svalka dig med en Iced Tea Latte Honeycomb eller Iced Tea Latte Salted Caramel, vår senaste kalla nyhet!

Get ready, Honey!
Läs inte bara om det - besök din närmaste coffee shop och värm dig denna vintersäsong med nya smakfavoriter i ditt andra hem, Espresso House!