29 AUGUSTI 2024

Hösten är som gjord för mysiga fikastunder

Sommarens upplevelser och känslor ligger kvar i vår själ som en mjuk, mysig filt när vi välkomnar hösten. Oavsett humör är hösten den perfekta årstiden för fika!

Espresso House är det självklara valet för höstens fikastund! Som traditionen lyder (och vad alla förväntar sig) fyller vi våra coffee shops med doft, färg och smak av pumpa. Pumpa är inte bara för Halloween - det symboliserar säsongen och får oss att njuta av naturens höstgåvor. För de som önskar en helhetsupplevelse erbjuder vi en komplett pumpameny med både Pumpkin Latte och Pumpkin Buns.

Hur lerig och regnig hösten än kan kännas, är våra nya halvgräddade Crumb Cookies precis lika härligt kladdiga. Nu kan du lägga till ytterligare ett bakverk på din topplista!

Hurra! De är här! Glutenfria bakverk som kommer att vara en favorit bland alla, glutenintoleranta som inte. De är individuellt förpackade av allergiskäl, men även förpackningen antyder på deras goda smak. Fika på Espresso House är för alla!

Som grädde på moset i vårt bakverkssortiment introducerar vi våra nya moussetoppar som med sina härliga färger lyser upp i höstmörkret. Det är en njutning lika mycket för ögonen som för smaklökarna.