7 SEPTEMBER 2023

Fall in love again - med Pumpkin & polarna!

Solen kastar sitt gyllene ljus från en lägre vinkel, löven byter färg till varmare toner och luften blir krispigare för varje dag - hurra, säger vi! Äntligen är det dags igen för årstiden som passar perfekt till att mysa med en varm kopp kaffe eller te och njuta av goda sötsaker. Och var annars kan du få till en riktig go-fika än på Espresso House där din lokala barista välkomnar dig in i en varm och hemtrevlig fika-atmosfär?

Allas älskling är såklart tillbaka, Pumpkin Latte, men i år är den tillbaka i många nya varianter! I år kanske du kommer att förälska dig i pumpa på ett helt nytt sätt. Vår nya meny med Pumpkin-drycker innehåller nämligen inte bara den klassiska Pumpkin Latte, utan även Pumpkin Cappuccino, Pumpkin Chai, Pumpkin Islatte och den helt nya Oat Choco Pumpkin Islatte, som kombinerar havrens goda egenskaper med söta chokladtoner och kryddigheten från pumpa. Längtar du efter att fylla din höst med ännu fler gyllene ögonblick? Låt då vår nya Caramel Gold Chocolate och Pumpkin Caramel Gold Chocolate förgylla din dag när det är grått och kyligt ute! När dagarna blir kortare och mörkret smyger sig på är du säkert också sugen på en smakrik matbit för att fylla på med energi. Vår nya mjuka och saftiga Triple Cheese Focaccia är ett måste. Den är fylld med olika sorters ost och broccoletti, vilket gör den till den ultimata varma mackan den här säsongen. Och slutligen, för allas sötsug, har vi en helt ny bulle i sortimentet: Äppelkolabullen. Det är en mjuk och söt äppelbulle fylld med kladdig kolasås som är toppad med rostade hasselnötter - sååå mumsig!

Njut av en höst för alla smaker!
Oavsett om du älskar pumpa eller inte, om du föredrar salt, kryddigt eller sött: besök din närmaste Coffee Shop och bli förälskad (igen) i den mysiga höstsäsongen på Espresso House!