18 APRIL 2024

En bubblande nyhet!

Vi introducerar Bubble Iced Latte

Vi lanserar en rad nya goda drycker och matnyheter under våren. En garanterad succé är vår Bubble Iced Latte i smakerna Caramel och Vanilla. På toppen av dessa ljuvliga lattes finns små bubblor gjorda av riktigt kaffe för att ge dig en spännande smaksensation. Vill du piffa till din favoritdryck? Lägg till coffee bubbles på toppen!


Pink Frapino, med färsk drakfrukt

Vår Pink Frapino är minst lika spännande som drakar i sagor. Med sin härliga rosa färg tillsammans med den färska drakfrukten ovanpå är den här frapinon helt oemotståndlig! Den här färgglada frapinon lanseras tillsammans med tre riktiga energiknippar - Boosters med koffein och vitaminer i smakerna Peach, Rhubarb och Lemonade. Peach och Rhubarb är dessutom sockerfria, perfekt för de som gillar sött men vill undvika socker!


Fräscha sallader och söta bakverk

Lika mycket som vi är dryckesdestinationen, har vi njutbar och utsökt mat som du gärna vill komma tillbaka för! Till lunch, när du kanske är sugen på något extra fräscht, har vi nya smaker på våra sallader i två olika storlekar som du bara måste prova! För alla sötsugna där ute, håll utkik efter vår Pekankolabulle, Hallon Kardemumma muffins, Cheesecake Apelsin och Caramel Pecan Brownie som passar väl tillsammans med sommarens Seasonal Brew från Uganda.


Vi välkomnar våren med öppna armar, vi är redo att njuta av denna årstid och sprida värme och törstsläckande drycker, fräsch mat och söta bakverk till alla!