FAQ

Undrar du över något? Här nedan finns svaren på de vanligaste frågorna. Skulle du inte hitta det du söker efter är du välkommen att höra av dig på info@espressohouse.se. Gäller din fråga Coffee Card eller vår app, vänd dig gärna till coffeecard@espressohouse.se.

 • Får jag ta med min hund till er?

  Vi välkomnar hundar på Espresso House, dock under förutsättning att andra gäster som besöker oss samtidigt inte är allergiska eller känner ett obehag. Baristor förbehåller sig därför rätten att be gäster med hund att lämna coffee shopen eller, om möjligt, lämna hunden utanför om andra gäster upplever och påpekar obehag och/eller allergi.

 • Jag har fått tester utskickade men det fungerar inte att göra dem

  Ta kontakt med supporten så får du hjälp. Du når dem antingen på mail: info.sweden@cut-e.se eller telefon: 08-820 840

 • Jag tycker ni har många goda produkter och skulle vilja kunna tillaga t.ex. kaffet hemma. Hur gör jag?

  Vi säljer bönor, te, chai och syrup för hemmabruk i våra coffee shops. Dessutom riktigt bra kaffekvarnar och andra tillbehör du kan behöva för att göra riktigt bra kaffe hemma. För mer information och hjälp, fråga din barista.

 • Varför kan jag inte ta kontakt direkt med en coffee shop om jag vill sälja något till er?

  Eftersom våra coffee shops inte drivs genom franchise sköts alla uppköp centralt.

 • Har ni ett belöningssystem för gäster som återkommer ofta?

  Vi har vårt Coffee Card som ett fysiskt eller digitalt kort (vår egen app). Med Coffee Card får du 10 % rabatt på vårt sortiment (gäller allt ät- och drickbart, dock ej på redan rabatterade produkter). Har du vår app får du dessutom personliga erbjudanden som du kan utnyttja i våra coffee shops.

 • Jag tycker Espresso House borde sälja en viss produkt. Vem kontaktar jag?

  Kontakta vår produktavdelning via info@espressohouse.se – vi är alltid tacksamma för tips!

 • Jag skulle gärna vilja att Espresso House sålde mina produkter. Hur gör jag?

  Om det handlar om produkter man kan äta och dricka så kontaktar du vår produktavdelning via info@espressohouse.se. Tänk dock på att vi har eget bageri och kaffeleverantör. Vad gäller utrustning och tjänster så kontaktar du aktuell avdelning

 • Jag skulle gärna se att en Espresso House öppnade där jag bor. Hur gör jag?

  Om du har tips på en bra lokal, kontakta vår etableringsavdelning via info@espressohouse.se. Vi letar ständigt efter nya fina lokaler!

   

 • Jag skulle vilja öppna ett Espresso House. Hur gör jag?

  Espresso House är inte en franchise-kedja – vi driver alla coffee shops i egen regi. Därför kan man inte öppna fristående coffee shops i vårt namn.

 • Jag kan inte skicka en gåva till en vän som bor i ett annat land. Inte heller kan jag ladda på min väns app?

  Ett Coffee Card är knutet till ett land och man kan dessvärre inte göra transaktioner sinsemellan de olika länderna.

 • Varför kan jag inte registrera mitt kontokort i appen?

  Du kan registrera ett Visa eller Mastercard och det måste vara öppet för utlandsbetalningar och internetköp. Kortet måste även vara giltigt längre än sex månader framåt i tiden. Om du råkat ange fel uppgifter vid registreringen så kan ditt kontokort ha blivit inaktiverat i vårt system. Då kan du kontakta oss via support@espressohouse.se för att aktivera det igen.

 • Stödjer Espresso House app alla smartphones?

  Dessvärre gör den inte det. När Espresso House utvecklat appen har man behövt koncentrera sig på att få allt att rulla för den stora massan. Vi jobbar ständigt med att utveckla appen och vår förhoppning är att den inom en snar framtid kommer att fungera på i stort sett alla smartphones.

 • Hur gör jag för att få studentrabatt hos er?

  För att få studentrabatt behöver du registrera ditt Mecenat-kort i vår app och betala för ditt köp med dina insatta Coffee Card-pengar. Detta beror på att vi har uppdaterat våra villkor gällande vårt lojalitetsprogram, där du vid en nedladdning och registrering i appen godkänner de nya villkoren.

  Vi önskar att med vår app kunna ge dig en härlig gästupplevelse hos oss med studenterbjudanden, gåvor, 20% rabatt vid take away och andra funktioner. Visste du t ex att om du bjuder in en vän i appen, får du och din vän en varm dryck? Allt detta och mycket mer för att göra er upplevelse hos oss till den bästa!

 • Min studentrabatt har försvunnit från appen men jag är fortfarande student. Varför har min rabatt försvunnit?

  När giltighetstiden på ditt Mecenatkort gått ut behöver du verifiera dig på nytt. De som ej kan verifiera sig avverifieras. Du får ett meddelande i Espresso House app om de inte lyckas verifiera dig som student. Kontakta i så fall Mecenat om du fortfarande är student.

 • Jag har registrerat mig som student, men det visas inte i appen. Varför gör det inte det?

  Den vanligaste orsaken är att det kan ta upp till 24 timmar innan studentrabatten blir giltig.

 • Hur gör jag för att skicka en gåva till någon som inte har appen?

  Den som får en gåva men inte har appen får då ett SMS från dig med en länk att ladda ner appen. När appen är nerladdad och ett kreditkort är registrerat kommer gåvan att bli synlig för din vän.

 • Vad händer om jag tappar bort min mobil?

  Du kan säkra appen genom att lägga in en PIN-kod. PIN-koden sparas inte i appen utan är egentligen en krypteringsnyckel. Därför kan ingen ‘hitta’ PIN-koden bakvägen. Vi har också köpspärrar. Om du lagt in din e-postadress och din app har laddats med 2 000 kr får du ett email som gör att du kan låsa appen om det inte är du som laddat den.

 • Hur gör jag för att handla?

  Gå till menyn där du ser ditt Coffee Card-saldo och en QR-kod. Om du har tillräckligt med pengar på ditt saldo kan du skanna QR koden i kassan för att handla.

 • Varför ska jag ange min emailadress?

  Om du anger din emailadress kan ditt Coffee Card och saldo återskapas, om du t.ex. byter mobilnummer. Vi kan även informera dig gällande viktiga ändringar och du kan få komma att svara på kundundersökningar.

 • Är det säkert att lägga in mitt kreditkort?

  Ja! Inga kreditkortsdetaljer sparas i appen – dina detaljer läggs in via en krypterad länk till en säker server, certifierad av Visa, MasterCard, m.fl. När du sedan laddar ditt Coffee Card med kreditkortet så skickar vi endast ett referens-id för att genomföra betalningen.

Följ oss på Instagram