Vi älskar din utveckling   

Introduktion är viktig

Vi har ett stort ansvar för att du får rätt introduktion, kunskap och förutsättningar för att känna dig trygg på jobbet och kunna göra ditt bästa. Vi har utvecklat en omfattande utbildning som både är praktisk och teoretisk. Vi kallar den Espresso House Academy. Vi har ett dedikerat utbildnings- och träningsteam som hela tiden utvärderar och utvecklar nya utbildningar som gör att det är en rolig och lärorik upplevelse.

Espresso House Academy

Vad skulle vi vara utan dig?

Det är du som gör hela skillnaden. Hos oss är det din attityd och ditt driv som är det avgörande, inte ditt CV. Det spelar ingen roll vilken roll du har, alla kan bli en proffsig Barista här. Det är första steget i en spännande karriär, och om du vill så har du stora möjligheter att utvecklas och växa med oss.

Nu kör vi!

Kombinera digital och praktisk utbildning!

Digital och praktisk utbildning är en stor del av vår Academy. Med en digital plattform kan vi erbjuda anpassade utbildningar för alla olika roller i företaget. Vi erbjuder en kombination av praktisk utbildning, workshops och digitala kurser. I vårt utbildningsprogram erbjuder vi interaktiva övningar, videokurser och Barista tricks.

Under 2022 rullar vi dessutom ut en spelapp på våra marknader så att våra anställda kan spela sig igenom fakta och information. Kul va?

Sök nu!

Välkommen till familjen på Espresso House!