Brew your Future   

Tillsammans brygger vi framtiden!

Vi är ett gäng ambitiösa individer som brinner för teamwork och för att ge varje gäst en upplevelse i världsklass.

Slå rekord
drömmar
motorcykel

Vad är dina planer och drömmar?

På Espresso House är vi fast beslutna att ge dig möjlighet till personlig och yrkesmässig utveckling. Vi hjälper dig att lägga en stabil grund för dina framtida planer och ambitioner, liksom för dina personliga drömmar och förhoppningar. Din resa kan ta dig från att skaffa dig erfarenheter i en serviceroll till olika ledarpositioner och hela vägen upp till att bli Country Manager eller medlem i vårt internationella Leadership Team.

Michel

Coffee Shop Manager - Köpenhamn, Danmark

Att gifta mig och bilda familj står högst upp på min önskelista. Längre fram i tiden skulle jag vilja driva mitt eget start-up. När det gäller min karriär på Espresso House drömmer jag om att slå rekord tillsammans med mitt team, och jag tror att vår känsla av gemenskap kommer att vara avgörande. Vi är som en familj och jag hoppas att jag alltid kommer att kunna stötta mina kollegor på bästa möjliga sätt så att jag får se hur alla utvecklar sina färdigheter och når sina mål.

Slå rekord

Jasmin

Coffee Shop Manager - Hamburg, Tyskland

För min framtid på Espresso House hoppas jag få uppleva kontinuerlig personlig utveckling och möjligheter att ta på mig mer ansvar. Det perfekta nästa steget för mig skulle vara att bli District Manager eftersom jag finner glädje i att få mina kollegor att må bra och jag älskar att stödja dem i deras individuella utveckling. Jag vill se till att mitt team kan uppleva trygghet, glädje och tillfredsställelse på jobbet - vilket är vad jag hoppas att alla ska uppleva i livet överlag.

Leda ett glatt team

Jessika

Coffee Shop Manager - Oskarshamn, Sverige

Jag vill vara en förebild för mitt Coffee Shop Team och se till att mina kollegor trivs med sitt arbete i en bra arbetsmiljö. Därför kommer jag att se till att de utvecklas i sina roller och att de alltid känner sig hörda. För min framtid på Espresso House planerar jag att söka möjligheter att delta i företagets vidareutveckling. Jag är en person med mycket energi. Jag har alltid små projekt på gång. På sommaren och våren tillbringar jag mycket tid i trädgården och bygger saker. Mitt nästa mål är att ta motorcykelkörkort så att jag kan uppfylla min stora dröm om att köpa en motorcykel en dag!

motorcykel

Ansök här!

Bli en del av Espresso House teamet!