Våren gör äntligen entré – och massa nyheter med den

Äntligen knackar våren på, och vi är inte sena att öppna dörren! Vårlanseringen på Espresso House har alltid varit lite av en favorit, och i år är inget undantag. 11 mars lanserar vi flera nya fantastiska produkter som kommer bli ett perfekt komplement till vårsolen.

 

Stor kärlek till bröd

Två stora favoriter träder fram när vi närmar oss Vårdagsjämningen, och de är ingen mindre än Rågbröd och Surdegsbaguette – givetvis bakade på kärlek i vårt eget bageri i Arlöv.

Dessa två brödsorter kommer att ge en frisk fläkt i vårt frukostsortiment, då tidigare frukostbröd ersätts både av rågbrödet och surdegsbaguetten. Du läste rätt, nu kommer du återigen kunna välja mellan ljust eller mörkt bröd till frukosten igen.

 

Lunchmagi

Surdegsbaguetten förgyller även lunchsortimentet, med två fräscha och matiga alternativ. Vi välkomnar klassikern Ost & Skinka, fylld med krispiga grönsaker och färskost, och vår egen twist på Caprese med pesto, sötpotatishummus, krämig mozzarella & tomat.

Dessa två lunchbaguetter kommer få sällskap av två lunchmackor på rågbröd. En härlig vegansk rågbrödsmacka fylld med krämig sötpotatishummus, avokado och rostat sesamfrö, samt en saftig rågbrödsmacka med svensk kyckling, babyspenat och en helt magisk dragonmajonnäs (om vi får säga det själva).  Passar utmärkt både som en lättare lunch och som sällskap till eftermiddagskaffet.

 

Till alla Focacciaälskare

Utöver dessa blommande smörgåsnyheterna kan vi även meddela att vi äntligen kan välkomna en vegansk focaccia till sortimentet! Denna härlighet kommer att vara fylld med smakrika grillade grönsaker och tryffelmajo, och är väl värd att prova oavsett om du föredrar veganskt eller inte.

 

Kaka till kaffet?

Vi kan inte vara de enda som älskar att äta något sött efter maten? Därför kommer vi även att lansera en helt ny Cheesecake Passion, med krispig botten och friska smaker av passionsfrukt, citron och vanilj.

Våren går med andra ord starkt i brödets och fikats tecken, något vi tycker är ett perfekt komplement till vårsol och påskliljor! Välkomna in!