För oss är kvalitet en självklarhet. Lika viktigt som det är att ha de bästa kaffebönorna eller bakverken är det att använda högkvalitativa ingredienser i allt vi serverar. Våra lyxiga chokladfavoriter Belgisk mörk mockalatte och Belgisk mörk choklad görs därför på choklad från en av världens bästa chokladproducenter Callebaut. Under februari slår vi ett extra slag för dessa två drycker och det hantverk som ligger bakom varje kopp. Vad kan passa bättre en kall vinterdag?

Krämigt ångspunnen mjölk, belgisk mörk choklad, laktosfri chokladgrädde, lyxiga chokladbitar och – om man vill – espresso. Det är hemligheten bakom våra lyxiga favoriter Belgisk mörk choklad och Belgisk mörk mockalatte, som givetvis görs på beställning av våra duktiga Baristor. Båda dryckerna görs på chokladbitar av högsta kvalitet från en av världens främsta chokladproducent Callebaut och är ett perfekt dryckesval för chokladälskare.

I vår Belgiska mörka mockalatte bryggs espresso över belgisk mörk choklad, krämigt ångspunnen mjölk hälls varsamt över och toppas med laktosfri chokladgrädde samt chokladbitar. Vår Belgiska mörka choklad tillreds utan espresso och toppas förutom chokladbitarna även med marshmallows. En självklar favorit en kall vinterdag i februari.

Välkommen in och hitta din favorit!