Vill du bli grym på kaffe, möta världens bästa baristor och samtidigt vara en del av ett riktigt bra team?

Vi tror att det är människorna som gör skillnaden. På Espresso House spelar det nämligen ingen roll vilken befattning du har – alla som jobbar här är utbildade baristor. Dessutom har vi ett helt utbildningsprogram för den som vill göra karriär hos oss. Det gör att vi kan lägga fokus på det allra viktigaste när vi söker nya medarbetare – människorna!

Vi letar alltid efter härliga personer med en bra inställning och som gärna vill bli en del av Espresso House och allt som händer hos oss. Tycker du att det låter spännande – tveka då inte att söka jobb hos oss!

Kanske vill du veta lite mer om oss och vad vi gör innan du söker en tjänst, ta då gärna en titt på våra filmer här nedan. Du kan också läsa mer om våra tjänster under fliken ”Våra yrken”.

När du har sökt en tjänst hos oss kommer någon av våra duktiga rekryterare att ta emot din ansökan. Har du de kvaliteter vi letar efter har du möjlighet att gå vidare till en gruppintervju där du får träffa oss som jobbar på Espresso House, tillsammans med andra personer som sökt jobb. Här får du möjlighet att lära dig mer om hur det är att jobba på Espresso House och vi får möjlighet att lära känna dig!

Sist men absolut inte minst – vi älskar att ha kul på jobbet samtidigt som vi skapar lönsamhet!

Följ oss på Instagram